[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1562)

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
Geng而家就係咁既隊伍

冇咩邊個特別要做咩play
穩對線穩打
做好視野同紀律捉對手失誤
打團配合好 失誤少
靜靜地贏

個教練都係反明星主義

啲選手太鐘意make play就時不時會犯錯上頭

又或者好似lpl咁個個打工心態
保kda 唔做戰犯
下季又轉會加人工

你可以話geng悶 但無可否認真係work
比起極限操作
Geng 會更多為團隊貢獻

好似kiin kda完全唔突出 但係每場都靠佢唔少
開戰賣自己擋對面突進之類

Chovy俾對面針對又肯龜等其他路拎資源c返起
換做Showmaker點會肯咁打

呢隊geng 值得更多冠軍
無啦啦針鳩shoemaker唔知為乜
學你囉
順口
Ok非引戰收返
幾時先有比賽(t1)
根本冠軍隊就係要5個都勁,未必要最勁,但至少唔可以廢
院長chovy夠勁啦,但係唔會贏到冠
就算faker都係咁話
其餘4子成日俾人屌廢,冇咗faker唔得
所謂廢都講緊實力有lck頭3
都係 笑死
淨係讚人唔夠 係要踩一腳其他人先
唔怪得支那嗰邊屌Keria屌得咁勁
雖然Rank唔代表咩 但Rank唔練 比賽一用返傳統SUP英就出撚晒事
廢K懶撚到
Rebel Love派錢
學beryl
Keira 原來係鏝?

Oner個Dororo 係Keroro個個0存在感忍者?

原來姑媽知自己叫小吕布
[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1556)
https://lih.kg/CmPDumX

這次比賽是一次很好的經歷,並下定決心鼓勵隊員們。他說:「我覺得只有經歷過失敗,你才會醒悟,才會努力。去年的世界賽是如此,這次的MSI也是如此。有時候會帶來好的結果,但也可能帶來不好的結果。這就像拋硬幣一樣有正反兩面,但我認為如果我們從一開始就一起努力的話會更好。”

他補充:「我並不是說團隊成員之間的練習量有差異。而是心理的一部分。是氣氛上的差異嗎?應該是投入度和警覺性等方面的差異吧。
Keria 被人捉到正

其實係佢
搵翻D手手腳腳翻嚟

完全體oner 去左邊
未打 MSI 之前D賽前訪問就有問過佢
佢個時都已經知
姑媽睇好撚多 IG/ twitter post 讚同屌佢都睇
佢心態勁到睇完都冇影響 訪問仲會拎出黎講
練左七把support要感恩啦
冇片睇
K 媽媽會話因為佢要同教練組傾戰術乜乜乜
如果真係因為傾BP/戰術 傾到冇時間打 solo Q
咁仲請三條友番黎做咩
唔通真係 champ 就鬆懈哂?
佢 summer 再柒碌肯定被人 truck
諗起姑媽打rank成日都要問can AD?
唔知佢superserver問左幾多鑊
今次T1最大戰犯應該係教練
咁都要佢地識玩先得
想知咩戰術係
上場又出 但有打rank又唔見佢練
可以眼又唔插 眼又唔拆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞