[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1562)

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
最新係話佢睇書係假 只係鏡頭拎住本書扮睇
黑到無野可以黑搵d 場外野黎講
我覺得bin操作上可以算係暫時最強嘅上路carry
好多場都會見到佢入場毀天滅地 / 對面要晒好多人 + 時間先捉得死佢
但就同以前uzi一樣, 爭個腦, 所以你打線 操作有幾勁都冇用
B拎住把99攻擊力嘅矛, 人地都拎住99防嘅盾, 硬打唔撚work架
同埋, 輸撚咗就好好地講人地玩得好 / 自己邊d位玩得唔好咪得
講撚到自己本來就係冠軍咁judge人地其實唔勁, 好撚肉鳩酸
你好運d喺韓國出世配個正常中路, 易贏好多架
夜晚見到會嚇死
都話今年 MSI 搞得好差
「雄起」又要搞勁多中國元素
又唔搞得靚 佢話個場既設計係參考川劇臉譜
D teaser 又勁想做到 worlds 咁
Nuguri theshy kiin
3個都踩住佢贏
好撚核突 咩美感黎
佢輸第二次改咗口話Kiin係最穩上路,不過都改變唔到佢對上一次輸話對面運氣好先贏嘅事實
Who need Kiin
搞好啲broadcast先搞其他嘢啦
直播係咁斷線,又skip晒bp,pause完成個團戰miss咗都可以發生
仲要 main desk 個鏡頭都成日影錯人
又out focus 仲可以cut 錯機位
只可以講中國 production
一個mvp獎塞川劇 OPPO 中文落去
勵害了我的國
有一下見chovy半血TP回防, 佢就打算入去踢死chovy + 偷爆大本
入到去明明已經見到Kiin已經做緊守門員, 仲要chovy一早起咗座沙皇塔
拎完下路兵營就好心走啦, 仲入去送頭做乜
見到d人冇帶腦真係睇到燥, 明明場比賽係可以好睇好多
有啲似mario嗰舊石頭
Game 4 38分鐘打後可以無限重睇 超好笑 Kiin同Chovy 好似看更咁 坐草等垃圾筒同Xun 到 你一入黎就開大沙兵撞鳩你 燒死你
無乜有用視野咁滯
呢個MSI除咗對弱隊打輸出外
好似真係唔覺好有用
下路係咁俾人dive
唔係已經俾人穿咗線就係俾人穿緊線嘅途中
拿,其實佢又衰唔哂
尋日Game2 洗泉penta
佢地都即刻搵人出黎扮熊貓贈慶
算唔話得
唔會啦
不過如果計退役都係比skt 先
Marin Bang Wolf Duke排隊
好勁喎 2:3 當年既 SKT
上年仲係勁多人拎出黎打飛機
話成個 LPL = 2017 RNG
佢冇打算allin操肥應該真係想硬折主堡我完全唔知佢做乜鳩
見操肥tp返嚟即刻拉開守小龍重好為踢主堡一下冇咗龍魂同巴龍
想睇比賽個D 可以睇 fearx vs c9

https://twitter.com/FearXBusan/status/1792374685813875005?
Toyz有資格真係無問題,唯一全華班奪冠

S4都仲有揾返頭三屆幫手,都有Toyz份

但其實T1又好SKT T1都好
明明只有Worlds係LPL屠夫
MSI打LPL都係輸唔少
t1 vision畀blg gap
blg vision再畀geng gap
都唔敢想象truck瘟summer嗰陣會畀五個fmvp嘅銀河戰艦漿豬老強成點
咁左狗係太廢,場場等Carry 。全個MSI 都無咩高光
又咁講
雖然話有啲係減價過檔
但尺唔走又邊有錢換Kiin+Canyon+Lehends
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞