[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1562)

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
T1無人識開戰先要靠沙雞開
贏左講咩都得輸左應該會入佢數
反正我夏季賽唔想再見到佢呢兩隻英 練下其他英啦,柒頭皮 不過首先你要買多一兩個分析師先 kkoma 就真係冇撚柒用 成個朱開咁
你哭撚咗成晚
打職業都有最緊要投岩胎
First time Zac mid 真係笑死
Ansonlo幾時去左BLG打AD?
去左訓覺
其實幾好
S7 summer出道
S8 lck青黃不接佢有好多表演機會
之後為錢留afs真係自己攞黎
104kda開始睇,playoff對AFs 球女1拉4開始迷
果陣隻akali clean𠹌到又敢make play
其實好慘 佢英雄池唔係真係咁細 只係版本好多唔岩玩
佢以前雷茲 賽勒c LB 妮可 全部都唔差
仲要冇練過陣容 大佬呀你唔係打LC K班垃圾 你而家打緊BLG 先嚟玩嘢
下路一打四仲要殺兩個無事走人真係痴撚線
我記得佢屋企好窮 打職業係為咗賺錢 afs Offer好好 所以先會留低咁耐
搵完錢先追夢 有咩問題
而家同以前一樣咁勁
關版本咩事
係廢老唔知手傷定狀態唔好啫
個idea係ok,俾g2玩應該有得贏
但係faker同zeus都玩得差,配合又差
可能wbg比到好人工佢 同埋陣容又唔算差
Dk kt都唔會買tarzan啦 係都等下年
下年oner完約大機會換JG
Oner份合約奪冠前簽嘅 續約肯定唔少錢
我唔覺得t1會加人工留佢
老實講買tarzan仲抵
冇問題 佢係錢同成績之間揀左錢
有得揀就唔係運唔運既問題
corki ad係14.10?
viego top又咩料
你等Oner走等咗好耐?
俾你換你想換邊個?唯一我諗到係三叔 花生仲有一年合約 Lucid 未夠班仲有兩年約 Tarzan 關鍵時候靠唔住 公式化 Kanavi 偽野核 關鍵時候又係靠唔住 你唔好俾我估中T1為咗慳錢最尾升Guwon 上嚟打
唔要oner走去要個比oner打撚失業半年既?師兄幾有諗法
fox計c9都唔夠打….
明眼人都知失業半年係因為L支L班人弱智
但佢勁唔勁過oner真係見人見智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞