有片|拍片男搭的士機場去博覽館 的士司機:知唔知我排咗兩個鐘

810 回覆
562 Like 31 Dislike
人哋等兩個鐘你俾$100即係$50時薪慘過洗碗
去東涌同博覽館就自己行路啦
司機係親口教唆個客係雙黃到落,佢話我比人影相都唔緊要嫁

on99智商唔係低邊會做DC9,話個客贏8成已經講少左啦
如果係博覽館搭返鐵出機場玩多佢一鑊得唔得呢
的士狗被撚狗就是爽
其實應該喺各個遊客區,湯客黑點,例如LKF都擺個呢類糾察喺到
機場島自己地方自己管理係惡啲
有機會hkia去機博
唔想等機鐵又唔想行 未去搭的士
可能仲可以claim公司

同埋個客可能成日都咁搭
之前開過其他DC9波先拍住片上車
唔惡做唔到嘢
Sorry我睇到條片,佢未上車就拍片疑似真係玩野,Sorry
段報道竟然話網民反應兩極,明顯有的士司機留言啦
關DC9咩事呢?
個客係鐘意行3分鐘,你理撚得人咩原因?
原因可以有無限個可能性,但咩原因都好,駛撚你教個客點用交通工具呀?
可能係uber司機報復
講真咁耐香港/外國uber我都未遇過
可能我好彩
但講真依家一個app攪掂哂,去外國旅行都唔洗轉app
同一個ac
香港/外國都可以apple pay攪掂

依家真係無必要都唔會搭的士
咪玩啦 即日來回博覽館回程免費
仲快少少
即係只需畀一程錢 $5.5 可來回
不如幾蚊自己出
27蚊claim公司仲要唔知幾時先攞到
咪好似呢個post咁囉,來來去去都係個幾個會員係到撐DC9,次次有DC9 post都係同樣呢幾個人
上車 扮自拍直播 講蝗語話話體驗香港的士 睇下個司機敢唔敢講D咩
淨係跌左3蚊咩我睇片尾有幾十蚊係地下
其實40分鐘可以再返嚟頭排真係無得屌
幫你諗埋
可能個客係YC
唔想比錢黨錢賺
放狗係放蛇嘅 升級版定係低級版?
其實呢隻dc9算好脾氣
真係無講粗口
咁即係點? 的士狗會殺人定放火
扮甩手跌錢咁撚狗

應該要上小窮書出教學啦,
主打可以比大陸人感受下黎到香港做大爺既感覺,可以教訓下香港人
仲可以屌下點解依家回歸完唔可以用QR比錢

應該好快會紅,吉撚中晒班小窮人既G點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞