有片|拍片男搭的士機場去博覽館 的士司機:知唔知我排咗兩個鐘

810 回覆
562 Like 31 Dislike
又一隻死DC9
如果得小數DC9態度唔好
點解全香港咁多人都屌DC9
不論係其他馬路使用者/客都屌呀
屌你老母真係沒撚腦 你老母真係慘
生撚左隻DC9出黎真係喊三聲
你理撚得人搭咩
做得的士就預撚左架啦
政府連小小的士狗都管唔掂, 就叫我地尊貴的天龍人過嚟旅行,人工又加足5%
明知你玩嘢 仲俾面你既應該都傻
我有揸過的士賺過一分一毫,我全家不得好死
相反
我冇揸過的士賺過一分一毫,就你全家死

最廢就係你呢啲人,我實際討論緊件事,呢個係拍片既現實問題嚟

一句就屈人係的士狗,垃圾廢柴

你如果唔撚順氣就約埋出嚟睇,我喺銅鑼灣sogo 選最多人既時間,同你約一晚,我俾個牌你睇我有冇6號牌
我有既立即現場吞咗個牌佢,相反我冇6號,你立即吞撚咗個牌佢,現場拍片,之後放上呢個post

真係想教訓你呢啲賤種,一見人持相反意見就亂屈人係的士狗,實在太多呢啲廢柴出沒

你其他廢話唔需要講啦,答應我就會再回覆你下一步點約,或改少少細節,例如地點呢類

但如你淆底唔答應既我既話,我唔會再回應你,同你呢啲人唔需要傾啲乜,一味剩識屈,冇其他嘢同到你講

出/唔出?
答應完仲改地點
咁一開始答應黎為咩
笑撚死
習近平快啲死!!!!
習近平快啲死!!!!
習近平快啲死!!!!
習近平快啲死!!!!
我意思係佢唔滿意呢個地點既話,可以改另一個地點
一定要好多人既地標

嬴家可blur樣
輸家唔blur得

各自搵一個朋友喺隔離幫手拍片

條俾大家唔啱傾到啱
最緊要佢敢出
條件
如果係街客咁搭 都仲可以話佢唔識點去就搭的士
但個channel話明自己係巴膠就真係on9 點會唔知S1/機鐵去到博覽館 專登錄片搭的士刷流量 擺到明係想挑機
個客有藍的唔搭,係要搭紅的,都有少少玩嘢
挑機就一定
但司機個態度就係人哋想要嘅反應
一嘢加到十萬,咁一個月接一程都已經夠
Uber 司機可以合法玩返DC9𨍭頭!
如果DC接支大旗,唔通佢又會話我都賺夠,特登去接啲短程咩
DC9 仆街就仆街啦,何謂專業? 唔係揾得錢多先叫專業
理得人拍唔拍片,拍片又冇影響駕駛,你唔俾人係KOL 拍下vlog 吹咩,根本個DC9好地地乜事都冇
出/唔出?
作為一個喺香港長大嘅人都知有三種唔同顏色嘅的士由機場去博覽館點解片主會揀紅色呢?
有陣時做人唔好做得咁過分
如果呢條片係由奧海城去朗豪坊我會覺得係個司機錯
我的朋友試過UBER係機場等左45分鐘, 接到張單去東涌 長嘆一聲就決定去到東涌就返屋企算
On9司機,做多三四十蚊,翻到嚟仲可以排翻前面,唔知講呢啲廢話做咩
坐個的士都一肚氣 以後留多啲時間坐巴士
屋企部冷氣要人條撚樣敢閪咩
上左車有俾錢,其實明買明賣
係司機自己頂唔住自己情緒係咁俾說話人地聽
人地又拍緊片,正正就係人地想要拍到佢呢D態度
其實係,你愈俾得多說話個客聽,咪愈多是非
老實講你做得呢D服務行業一定有呢D時候
同埋你係的士站度等就一定係長途?冇人保證架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞