有片|拍片男搭的士機場去博覽館 的士司機:知唔知我排咗兩個鐘

810 回覆
562 Like 31 Dislike
巴膠唔俾坐的士?唔俾開住CAM上車?
咩道理?
支持政府無限發牌,牌價降到2萬一個
你唔係現場出現咪咩事都冇
乜鳩野有個客入黎SELL左成粒鐘然後買支水就走
你冇賺到支水既錢?支水唔使俾錢買?
而家上車又唔係唔俾錢,你等兩個鐘關個客咩事?咁你就可以屌客?

證明你剩係企係消費者角度去諗
冇企係商家佬角度諗

到你有一日做生意就會明
依家講幾多都冇用

你依啲諗法好幼稚 你想比人賺幾蚊 人地有冇話想賺你依幾蚊先

唔好講到有比錢人賺就大哂先得架
唔開cam 點捉住班仆街的士狗找少錢兜路鬧客?唔係的士狗咁仆街又會全城捉dc9既第二日即刻錄到?
成世都要揸的士
我係消費者做乜要企喺商家角度諗?
你係咪弱智架其實?
唔係有俾錢人賺就大晒但等兩個鐘都唔係大晒一定會做到支大旗囉弱智仔
話人諗法幼稚之前不如用下你個豬閪腦諗下你自己講嘢有冇邏輯先啦
出嚟揸的士唔通唔收錢?做義工呀?仲話人哋有冇話想賺你依幾蚊,唔想賺錢咁去做義工啦。

屌你老母要反駁唔緊要呀,用埋啲咩嘢諗法幼稚呀乜嘢唔想賺依幾蚊簡直係弱智
有冇柒成咁呀?乜鳩嘢做生意就會明,我而家係消費者,我做乜撚嘢要企埋喺商家佬立場幫佢諗點樣賺我錢比較好同最幫到佢呀?

屌你老母你都痴撚線,講出嚟之前都冇撚經過你個豬閪腦
你係消費者角度 證明你都唔係中立
咁有咩好討論
dc9成日話賺得少, 短程唔夠做
其實可以唔揸呀,冇人迫你
嘩屌你老母你原來真係弱智
中唔中立係睇件事,件事就係因為的士司機的咗兩個鐘只係接到支細旗就心有不甘同乘客口角,最後找錢時態度唔好,就係咁所以有人批評司機做法
其實你弱智就唔好再覆啦,覆埋啲弱智嘢
的士判官出現了
又話唔撈嘅
4個月都搵唔到工
佢的士狗角度

講做生意見有人揸cam 入嘅一定做好小小
係的士狗先咁冇PR
條友出名玩膠
你起佢底就知
一時就話同女朋友搞幾次嘢
一時就話男朋友去做老麥
Call 貨van 好過啦
又平啲又快又唔洗受氣
運行李返屋企一流
你都戇鳩 你話係因為佢接細旗心有不甘姐
我夠睇到條友明玩野 揀司機鬧交
你睇野都唔撚客觀
貨van 行得遠

講真 其實政府已經偏幫曬dc9
班撚樣都係怨天怨地咁
唔講以為揸的士做大生意
大撚把細舖都係拒絕拍攝架啦
點偏幫法 講黎聽下?
真係要講?
的士站就腳過其他交通工具
專用汽站, 遲啲有專用叉電位
政府停車場的士租金特平, 之前疫情連西九站都開埋比的士專用
無視黑的問題, 淨係尖沙咀已經破壞成個香港形象 (雖然本身都冇形象)
條友係機場踢佢落車囉, 話唔接受拍攝

對住鏡頭都咁樣態度果然係的士狗一向本色
明明隻的士狗一句聲都唔出跟本就冇呢條片, 最多係變左啲巴膠無聊行車片
佢係都要叫人搭鐵路, 另一條片就叫人搭小巴
得啦你鍾意啦傻閪
你咪繼續你啲歪理囉
條友歪理一堆
個重點就係
條友明撩皮拍片
的士佬明知比人撩都要死忍
你地就將個重點放係的士佬要退讓
但明明既然條友係明撩皮 點解要退讓?
好多事都係退讓左就冇事架啦
你出街冇啦啦比人打一拳 你唔還手都冇片比人拍上網添
到你比人打既時候會唔會還手?

你話件事係的士佬心有不甘就唔係歪理
我話條友玩野就係歪理?
定係你覺得佢唔係玩野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞