有片|拍片男搭的士機場去博覽館 的士司機:知唔知我排咗兩個鐘

810 回覆
562 Like 31 Dislike
大佬 人地揸的士搵食
等左兩粒鐘諗住有生意做 點知你條友係度玩野
你去茶記叫杯水都比人屌啦
利申 唔係揸的士
佢人生係有幾無聊突登去玩個的士佬
你個閪無水就係人都知抵你俾的士狗屌
應該係報復的士9放蛇
dc9最後如果唔掉錢應該好多人屌片主
收皮啦
如果你日日俾上司撚
去搭的士仲俾司機發晦氣
唔撚仲嬲我跟你姓
你估淨係DC9識放蛇
己所不欲 勿施於人姐
架的士唔係係街就咁截架喎
條友明知機場d紅的狗排粒幾兩粒鐘想接長單
都走去搭架的士由機場去博覽館
都係持住有法律寫明的士狗唔可以拒載 理閪得你姐
你有你既權利 咁點解要剝奪的士狗講野既權利先?
佢又唔係拒載 又唔係講粗口
佢都係係法例容許既情況下理閪你感受 比說話你聽
所以你話講道德真係曬鳩氣
對住一個本身都唔講道德既人講咩道德
睇完uber單野就覺得dc9抵俾人玩

其實超級無敵on9
最終輸都係自己
如果我係乘客
唔會唔執
我腰痛手痛
我慢慢同你執喎
一個銀仔執佢1分鐘
然後休息1分鐘
唔中意咪報警囉
現實世界梗係大部分人唔敢
但係呢度係連登
無事的!吹啦
咁咪係,搭短程就要比你串,過海遠既又比你拒載
但係工作人員係指佢去坐紅的
咁請問係點?點解工作人員唔叫佢去坐鐵?
仲要上車同個司機講去機場博覽館再俾紙仔佢

你呻冇問題呀,你咪等個客唔係度個陣先呻
你有情緒點揸車呀?專業司機黎架喎
一路揸一路情緒爆炸愈講愈大聲,最後仲要跌錢叫人執
即係點?即係其實發洩緊囉。

我自己都遇過好多呢D俾說話個客聽既的士狗
咪直接叫佢車我去同D狗講同D狗呻囉,咁鍾意呻,俾埋機會你又點話
唔好話咩啦,係街截車,由山腳去山頂冇跳錶都屌黎屌去啦
根本乜都唔鍾意,我都唔知佢地揸乜鳩的士
人地真係唔撚搭啦去叫UBER啦,你又唔撚順氣話人地搶晒你D生意
呢個行業有7成都係屎黎
依家係片主明玩野喎
啲態度一黎就想撩皮
如果係我咁搭法一定講定唔好意思先
咁你咪咪撚排有人逼你排?
吹呀係玩鳩佢架啦,佢地平時好人好者邊個想玩佢
我就睇到笑唔停
道咩德, 人地機場的士站係有卡仔派架
短途客直接去返隊尾 屌你下下講道德
去欣澳無卡仔派既位你又要 哦 要照顧的士佬感受搭地鐵啦
去青衣又話機鐵一個站 搭地鐵啦
咁計落去不如取消左機場的士站算啦
民鬥民
直頭話頭暈起唔到身叫佢幫手call白車
佢一上車好似無咩問題

同埋上司嗰度, 屌你你唔gur 咪努力升職做上司囉
不過我同你講上到去做上司一樣比老細撚, 你返得工就預左啦

的士一樣, 你考的士牌有講明唔俾拒載呀, 有無寫話排左2粒鐘可以唔車短途客呀
冇犯法又點?
好撚心d的士狗嫌三嫌四咪撚做啦
成撚日揀客
未撚見過有個行業可以咁撚閪
真,同埋拍片保障自身利益有咩問題,司機都會裝車cam,得閒放上網啦。人地整個氹你踩就話做你姐,你服務態度正常邊會有位俾人入,一黎就講話排咗兩個鐘,擺明心有不甘俾說話你聽
機場快綫去亞博都係1個站
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞