有片|拍片男搭的士機場去博覽館 的士司機:知唔知我排咗兩個鐘

810 回覆
562 Like 31 Dislike
掉錢喎
dc9擺明閪客,同拍片明玩鳩dc9, 點害己
咪傻啦
dc9 眼中你機場出中環都係近呀

你最好去石澳赤柱布袋澳大尾督呢啲山旮旯地方,同埋準備埋第二個客等佢可以出返來,仲要途中俾佢入油但多咗啲車錢你俾

咁佢就滿意喇
可以點
師兄講野好似十幾年前讀中學啲中二病mk, 好懷念
呢頭加人工.轉頭就出醜
咩叫咁易就覺得受氣 而係個乘客根本就唔撚應該要受氣 你搞返清楚啲先啦 你係咪就係講話小小事就嗌辛苦唔捱得嗰啲死癈中嚟 人地上得車你開得車就即係呢單生意係成交你要比返要有嘅服務乘客啦吓話?同埋事主幾時有撩人?人地一開波去交抵去機博之後都冇講過句,係的士佬自己係咁chur住片主想串柒人 邊個想撩交嘈你咁大個人都睇唔到? 同埋冇人話佢威 呢度啲人係講緊的士佬輸打贏要呢一點。不如你講你係咪支持機場的士佬支旗一定要夠肥 唔係就乘客係仆街?
未到目的地就落車咁益個的士佬 佢可以即時番去接下個客
好重江湖味 好見得多世面 好型好型呀
dc9不如食屎啦
但係佢哋唔係咁諗喎
長中短途都話要趕絕uber咁話
老馮受DC9氣咩
片主係咪特登拍片
個的士司機喺人地上車後第一句串人就得 人地還口就唔得就eq低 咁人地去機場去機博又幾撚大件事呀?

同埋事主呢就真係冇錯嘅 係你懶係型鍾意唱反調盲撐的士佬
所以咪話你同dc9依啲低學歷藍領一樣冇乜eq囉
咁易就比人激到好嬲好嬲
出身差既人先會下下想同人嘈,你係搵到錢有幾把炮就當dc9係隻狗吠喇你平時會唔會屌啲狗吠?
同埋就算憎dc9都唔洗盲撐事主,的士佬講句"有地鐵喎",有幾挑釁?之後事主起鋼就明顯玩野喇
不過最鍾意都係睇連登仔批評啲人要有良好服務態度明明日撚日上班台就係到圍爐話人工低要hea做,啲客閪就屌佢,個dc9聽晒你地話就反而比你地屌
下,你條撚樣有無睇片架
唔好係到柒啦

一開始事主好有禮貌講埋唔該架喎
係個的士狗自己係到屌

定你自己都係的士狗???
投訴呢條dc9 lah
支持1000蚊起錶

巴士小巴全部減少
好有理由懷疑你就係隻dc9
就算事主明玩野 拍片上車
條的士狗第一句就講埋d晦氣說話
無啦啦受佢氣 正常都興
欣賞佢既勇氣
所以多人call Uber唔係冇原因
Lm
你條傻閪窮酸撚連睇個歐國盃都要同人夾出post問,喺度扮咩清高出身優異搵到錢姐 講埋啲咩眼尾都唔望一下人地自己講自己笑 睇嚟你多數係啲地底泥基層家庭出身 又要自命不凡日諗夜諗自己一朝得志發達 但偏偏就係廢柴一件自卑到喺度扮有格調與眾不同原來你咁撚叻日日就係去上班台開post ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞