有片|拍片男搭的士機場去博覽館 的士司機:知唔知我排咗兩個鐘

810 回覆
562 Like 31 Dislike
抵撚死
出左東涌就有車出返馬灣青衣屯門荃灣等地方
佢地排的士站都係唔想吉車出返去其他地方
即使係玩鳩你又點
接受唔到短途就咪撚揸的士
的士狗都係輸打贏要
的士狗過海又嫌遠,近又嫌近
其實人哋都俾佢插隊
做乜要同乘客嘈交?
去得青衣就當然去返青衣接客啦仲返去做乜
咁咪搞鳩人囉 冇話佢唔啱 但呢d行為就係賤種
姐係咁 有d餐廳未必貼住 不准帶外來食物 呢d告示 而你係間餐廳到食外帶食物 咁呢d情況 冇話你錯嘅 但就係賤種
香港地的士不嬲係原罪
一講到的士香港人就雙重標準
隔離個架車係咩車黎
班撚樣最想啲客上車放低一千蚊再馬上落車
我就唔係DC9, 更加無揸車揾食
見到樓主你咁撚on9, 入黎笑下,唔好以為拍片就好型
你似傻仔咋
樓主唔似係拍片嗰個巴膠喎
搵食艱難
咁老實講如果真係咁既情況俾人拍左上網,一定係幫餐廳架喎
而家個問題係拍片條友佢唔係冇俾錢,的士佬明知人地拍片想做鳩佢
又要忍唔住,咁咪中計俾人拍到人地想拍既野囉,就係咁簡單
同埋短途到咁,你咪當自己唔好彩囉,你接得的士站又唔一定係長
街客都係一樣啦,你接街客上左個短途,你唔通又屌柒佢話屌你老母咁撚短?
(我有次就係咁俾個DC9鬧,我同佢玩到好大)
係態度問題啦
如果個的士佬乜都冇講直接車佢去目的地找完錢走佬,根本就冇機會俾人拍到呢條片出黎放上網
好似知道有野發生咁
No la 應該上車開支付寶 好似你咁
講真 好想知會點?
咁玩野
因住他朝君體也相同
所以呢 有冇都好 做得的士就預左架啦
你老母個閪就冇哂水啦 笠水
ON9 拍唔到咁又點
含撚啦DC9你老母比狗屌呀
呢啲拍片者,都唔知試咗幾多次
今次終於遇到一個沉唔住氣既司機
就可以放片上網公審

大家就以為全部司機都係咁既態度
往往唔會明白有禮貌既司機,永遠唔會有機會俾人擺上到facebook
因為鬧dc9既片先會有流量保證
邊個會得閒理有禮貌既的士司機,有春人睇咩

如果片主正正常常搭到去博覽館,行程好愉快,佢會唔會照放上網呢?
一落車條片立即del撚咗啦
改名啦你 影撚衰哂
搭機場快線唔係兩分鐘就到咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞