有片|拍片男搭的士機場去博覽館 的士司機:知唔知我排咗兩個鐘

810 回覆
562 Like 31 Dislike

唔通個客上車前要問下你排左幾耐先上車
究竟的士佬想要啲客點
放蛇放得咁開心 抵你班dc9俾人玩啦
On9
真係唔知由幾時開始要幫你dc9諗我程車短途定長途
抵你地班仆街無生意
俾生意你做又要嘈
#416條友好有型 高學歷大有錢佬發言係唔同啲 你地連登仔學下人地啲處事手法啦
陰公,應該講中你諗住想起底反擊人
我6 7年前出過post r 折添,不過有乜出奇?人會進步㗎嘛
你2024年都唔會仲係搵緊2021年份人工咁陰公掛?
4年前年我覺得一千蚊個歐國盃plan貴,就代表緊我係扮上等咩
依啲口水戰留返埋你慢慢好嬲好嬲喇廢人
個賤種好心咪撚搞鳩人啦 搭鐵路會死?
唔搭得的士?
你試下拎d毫子去買野 同人講 毫子唔撚係錢? 有d野唔洗白紙黑字寫出黎 好心自己識做唔好為難人啦
我鍾意坐的士過海,有咩問題?
都係個人選擇黎,人地又唔係冇俾錢你
明買明賣有咩問題
咁而家係咪俾毫子個司機?
個賤種事主擺明就係搞事挑機啦 正常點會咁撚串串貢應返人
的士係公共服務 有法例管,你左一句近右一句近唔洗車人,下下只做去九龍既生意就得啦
DC9唔係形像咁差,比人玩都多D人支持

同埋老實可能人地趕住出SHOW/番工呢
一黎就話有地鐵搭又話自己等左兩個鐘挑晒機咁,正常都串串貢咁反撃啦
你唔撚順氣咪怨自己唔好彩車到短途,邊個話你喺的士站車人一定係長途?
我俾錢坐的士,仲要幫司機諗呢諗路要自己識做?
就算乘客真係挑機,的士佬係咪可以喺路中心掉低人?
仲要找錢甩手叫人自己執?
我係個乘客就一撚定玩大佢報硬警,又唔係未試過。

你估而家坐的士好平呀?
你d假設唔撚成立 條撚樣未上車已經拍定片 為乜 ?咪達到佢想要嘅效果囉 想激嬲dc9呀嘛 不過先撩人者賤
行好撚遠
條撚樣擺明已經收貨啦 根本唔係想搭的士 有血性 dc9找錢果兩下就應該開波 應該達到自己預期效果 跟住收油
其實隔離有警車應該可以開波大家一齊去差館
咁就唔係浪費兩個鐘
係浪費一日,變成一日冇收入
要玩一定係咁樣玩大佢
唔係㗎
而家啲的士狗最好你開佢隻門放低$100然後走
當佢乞衣咁撚樣
點知為乜,但你估既都未必一定岩
DC9都明顯唔係因為拍片發脾4啦

一講目的地就話可以坐地鐵
所以你問我 條撚樣就係搞事 跟住又唔夠膽搞大佢正一垃圾
條友真心on9

地鐵平過的士理所當然架啦
你冇得假設人地拍片目的係乜
而司機明知人地拍緊片都咁既態度就更加大問題
等得耐唔代表你一定會接到長途客,更何況DC9根本唔會做長途
做長途又嫌長,短途又嫌短,排的士站又嫌耐
咁點?你上車鳩揸一日唔使有客但又有錢收就最好
以前返工成日坐的士,其實好多老前輩司機都係度講而家後生新入行個D好多都係咁嫌三嫌四,街客你係冇得簡架嘛大佬,睇化D啦
話唔定又係個D乜鳩社會實驗
應該出左東涌就冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞