有片|拍片男搭的士機場去博覽館 的士司機:知唔知我排咗兩個鐘

810 回覆
562 Like 31 Dislike
你想短途果時,佢又屌你短
你想長途果時,佢又屌你咁柒遠
佢地最岩就係你左邊門上車,就掉低5舊水,佢地坐係到涼果幾分鐘冷氣就右邊門落車
過到青衣又屌你只係到青衣架啦
咩搭法都老土
最好係每程車,比10張1千蚊佢唔洗找,咁就唔老土啦
你都on9
的士本身就有規定唔可以拒載
行業性質個基礎已經白紙黑字講明長短途你都要硬食
明買明賣黎 唔撚鐘意既咪唔好揸
去博覽館有咩問題?
如果趕時間既唔可以搭的士去博覽館?

個的士狗講埋d廢話排兩個鐘對個客發悔氣做乜鳩姐
你估個個好得閒專登拎廿幾數嘥時間入機場玩鳩的士佬?

利申 做人上司亦自己有上司
唔覺得片主係機場去博覽館有咩問題
反去博覽館翻工嗰啲, 可能爭10分鐘就遲到, 咪搭的士囉有咩問題
的士狗就百佳冚家殘嘅, 如果比我遇到呢, 投訴佢態度唔好, 冇計㗎DC9嘴賤呀嘛, 佢對人點人地佢點啫
首先 我完全睇唔到個的士佬有拒載
第二 返得工就要比上司指住黎屌 明買明賣黎
唔撚鍾意既咪唔好撈

請問你同意我上述既講法嗎
同果你同意 請問如果你比上司屌 會心有不甘嗎 定會同上司講多謝
乜撚野唔好意思

搭地鐵搭一個站就落車係咪又要同個車長講唔好意思
的士狗放蛇咁撚串
Uber司機應該集體坐短途機場的士覆桌
依D叫做為正義求公道呀玩
DC9死死氣認命安份守己做死狗比人笑傻仔有咩問題
係要唔輸得玩駁嘴
依家出晒位
型啦
合理指示都要做架啦

而家唔係上司屌下屬呀
係身為上司叫個下屬做野仲比佢屌返轉頭, 佢同你講炒我呀笨柒頭

屌你搭的士明明自己係客仲要比佢屌, 成日話老土老土
人地機場咪體諒左啲的士司機比佢40分鐘內返返去隊頭, 出面的士站就真係硬食

不過博覽館係回頭飛入面最平啫, 如果去到東涌北可以成70蚊
請問如果一間餐廳收十點 你9點59分去食野
你會唔會覺得唔好意思?
唔好偷換概念啦傻鳩
分清楚自僱同受薪未?
的士作為一個服務性行業
佢既service deliverable就係將乘客由A點送去B點
呢個係佢職責所在
我見唔到片主去博覽館有咩問題
咁個司機係到呀支呀咗做乜野?

你要用返工做比喻ok
你老細比你份職責所在既內事你做既時候
你係到嘈三嘈四你係咪抵屌呀柒頭
唔撚鐘意咪唔好做
佢真係唔敢,條撚樣已經消失咗
果然係廢柴嚟
佢既職責係車你去目的地 佢咪車緊你去
請問佢嘈三嘈四有咩問題?
唔關事,第一架排兩個鐘唔通搭第二架佢淨係排左5分鐘咩

咁你去最後個架聽到你咁近佢又會同你講未到佢唔接。

最後結果都係一鳩樣
要玩野就執返三蚊啦咁撚戇鳩落車
應該喺機場設立個的士投訴組,而家都有機場職員安排旅客上車(雖然唔知有乜用),加多個監察組比人匿名舉報,咪可以改善服務
不過香港大部份的士背後都係同一個家族擁有,唔敢郁dc9都正常
https://www.td.gov.hk/filemanager/tc/publication/3tce.pdf

咁緊係有問題, 佢滋擾乘客呀
你想就要車你呀
周街搵架勞斯萊斯同我講我想搭囉
你報警囉 平時夠叫你過馬路等綠公仔啦
你有冇試過紅公仔過阿
咁你唔好話無問題啦, dc9
條友見到有差佬經過咪又係死狗
的士狗d logic係咁
你見佢問嘈三嘈四有咩問題就知唔洗同佢嘥口水
所以話的士狗神憎鬼厭係完全正常現象
支持
就係知道啲dc9 咁撚閪先拍定片
仲要明知你拍片都夠膽死咁對你
再寵呢啲dc9 都係死傻西嚟
你思想就幼稚啦
你試下俾說話你老細聽睇下你老細屌唔屌返你轉頭
邊個撩交嗌都未分清
好波
你識片入面個的士佬?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞