硬件撚 討論硬件知識、砌機list、解答問題集中帖(42)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
知唔知而家1070大概幾錢到

31xx

31xx

咩牌子?
如果係Zotac大概幾錢?

31xx

咩牌子?

支那牌

31xx

咩牌子?

支那牌

貪佢有5年保

31xx

咩牌子?

技奸 其他上網睇啦
400watt火牛夠唔夠i5加1070用?

450la

31xx

咩牌子?

技奸 其他上網睇啦

GA板+GA卡有無加乘

31xx

咩牌子?

技奸 其他上網睇啦

GA板+GA卡有無加乘

性能增加100%
求大神幫手睇睇
筆直7000 依度連埋win10好似6800 幫手睇睇有無問題

31xx

咩牌子?

技奸 其他上網睇啦

GA板+GA卡有無加乘

性能增加100%

不過我A+N
求大神幫手睇睇
筆直7000 依度連埋win10好似6800 幫手睇睇有無問題

點解掉轉左
求大神幫手睇睇

【AORUS ROUND 2《天命Destiny 2》】
2017/8/21 - 2017/ 9/5止,凡購買技嘉顯示卡GeForce GTX1080Ti, GTX1080晶片系列顯示卡,登錄活動審核通過,即送《天命Destiny 2 》遊戲兌換序號一組!數量有限換完為止~
有無巴打知道vega 56香港幾時有?
我見大鋪同兩間網店都已經有vega 64 不過價錢唔係好底屌
有無人知黃金d鋪頭開唔開 壞電腦想砌一部
求大神幫手睇睇

如果咁樣呢
Asus PRIME B350-PLUS, B350, ATX, AM4, 4*DDR4, Graphic by CPU 850
AMD, Ryzen7 1700, 3.7GHz with Boost, 8 Cores/16 Threads UNLOCKED, 4MB/16LB Caches, AM4, Wraith Spire LED Cooler, 65W TDP, YD1700BBAEBOX 2390
GALAX HOF Series 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz C14 1200
Antec 安鈦克 NeoECO II 550/550W ATX PowerSupply,5 Years Warranty (80PLUS BRONZE) 550
GIGABYTE, NV, GTX1060 WinForce 2 OC, 6GB GDDR5 2299

total 7289

條List ok?
我見RAM JUMPBO 同中央田個WEBSITE都好似無
可以搵邊條替代

List ok
Ram online buy in faroll/terminal hk

有無話邊間買料無咁伏同平D..自已砌

Terminal D貨信唔信得過..唔想買到水貨
cpu打pubg 72-75度算唔算熱
待機就43-47度
風冷

Intel?
我見大鋪同兩間網店都已經有vega 64 不過價錢唔係好底屌

你要有愛先得喎,VEGA 56 同 64 已經唔係本身公佈個價,外國加左 100 USD 仲未計缺貨同礦佬搶卡炒起既價

你要有愛先得喎,VEGA 56 同 64 已經唔係本身公佈個價,外國加左 100 USD 仲未計缺貨同礦佬搶卡炒起既價

除咗愛真係唔仲知為乜要買佢

又貴咗,又唔係特別勁,又食電

係愛呀哈利
求大神幫手睇睇

如果咁樣呢

amd唔係唔穩定咩
唔記得左講係攞黎打機 玩到pc game 例如g類a果煩

除咗愛真係唔仲知為乜要買佢

又貴咗,又唔係特別勁,又食電

係愛呀哈利

兩位巴打其實我係買咗隻有freesync嘅moon所以想用盡佢岀部a卡嘅機

之前唔係話vega挖礦唔得咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞