達哥去左參加台仔辦既街霸比賽 3

1001 回覆
64 Like 22 Dislike
睇緊
本來睇第2季都想入坑
睇埋今季更加想

想問下新手入坑應該買咩版本
同埋用xbox 手制玩 會唔會有咩壞處
上次牙達打人中比淡水捉去補堂團練果次算係呢排最好笑最好睇既一次直播
我覺得最好既地方係佢地team都冇人會擺款或者怕醜尷尬果D
牙達同佢隊友同淡水個距離感都hold得幾好
所以互動起黎都好睇好多
不過悠白如果唔好成日入佢個白卡Mode會好好多
太chok聲扮架妹 反而覺得太造作好唔舒服
琴晚佢用本聲吹水舒服勁多
deluxe就ok.xbox手掣冇問題,個dpad係下面較入位置,手細可能唔就手
睇咗幾日妮子幾正
痴撚線 達哥未入黎之前係咁讀觀眾寫個D BL文
達仔最愛BL
我之前用開Xbox controller成日入錯command斷combo 隻手指攰到仆街
轉用leverless用慣咗就爽好多
不過你可以練吓睇吓啱唔啱feel先
好多人用Xbox controller都玩到好勁
或者用keyboard試吓leverless 個玩法都得
飯錢水都任抽唔嬲 老師都算玩得
珍 我新手玩左一個星期現代就快上白金
不過係咁係黃金3,4浮沉中
覺得開始要練經典 連技
本來想升白金先練
佢現代春
好羨慕打哥有得比淡水捉住隻手教打機
佢個Replay覆盤真係好受用
平時唔太知自己角色點用都會睇下高手Replay
然後試下有樣學樣
但多數時候都唔會真係明白點解要咁做
依家打哥有高手詳細解釋返每個Move真係好正
藍藍
佢個講法好似d足球/籃球職業級咁
全部move都係base on 人地動作&習慣
細嘅野就同人猜 穩打穩紮同人鬥少犯錯
日日打幾個鐘, 又開住cam
我覺得佢真係應該換角應該會玩得開心啲
https://www.youtube.com/watch?v=gsZn-Tm1iJE

淡水對JJ 口氣同對其他人真係好唔同
我愛春麗
想問有冇人記得達仔尋日學悠白 妮子 jj 大約係邊段
https://youtu.be/i789TdWTm2o?si=oICM5xZkc72f_YT1
2:17:46開始
老師嗰邊好多呢啲gag,睇咗陣chatroom都笑到抽筋
好好笑
5月17決賽,得返3個星期,真係怕佢學唔切/練唔切
而且10號係第二輪既單循環

如果佢一開始就快樂本田,咁呢2個星期應該已經操熟角色
剩低3個星期可以專心練立回 差合 猜包剪揼
依加佢進度感覺好趕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞