達哥去左參加台仔辦既街霸比賽 3

1001 回覆
64 Like 22 Dislike
無錯
4個都仲打緊rank
唔知會係咩賽制...
雖然話隔2星期
但除咗右下角4個係新手外
我好懷疑啲學生點打.....
嬌兔2000分猛男俱樂部 打到RB 仆街 除非佢唔開DJ
Uzra 隻Ken 之前襟住獅子丸來SM
同埋葉子剛才chatroom 有講,個list 未齊人
六希夫話佢有報名但無係list 到 唔知重有咩人
比賽教練有晒對策,知道角色弱點喺邊,對手有乜壞習慣,而且仲要長時間練習調整,所以只要一下失誤就好大punishment
打rank就好唔同,例如剛剛對Ken呢場,達哥好幾吓連唔到combo,出錯招都冇被punish
好彩JJ轉玩怪獸一齊柒
唔係JJP贏到開巷 另外3個輸到仆街都幾尷尬
佢完左場都未有心搞ping問題
達哥表現仲差過兩條女雖然衰爆ping
其實好多人唔識打jamie
強如哈瓜都冇punish佢流醉拳
依加Yoro 六希夫 Restia Uzra 係DC吹緊水
佢地都有見到 話達哥Ping 3百幾 好可惜
計埋穩定性低鑽就差唔多
見到達哥有進步就收貨
都算睇得幾開心
不過Jamie呢隻角色應該係要練好耐先會勁
冇波低傷又要控飲酒時機
呢個真
其實唔關事
擺到明有一兩證機連香港特別差
明明一直都5-60pings
達哥好慘比PING搞死
輸都輸得唔安落 好彩隊友心態好好
有JJ搞氣氛點都唔差
連殺嗰場咪幾勁

達哥其實實力喺囡囡隊友之上,但真心太緊張,酒都唔記得飲,佢一路飲一路放鬆打連到招其實真係幾好唔失禮

不過兩個隊友都麻麻得jj master,包尾好正常,唔洗咁認真喺chatroom屌達哥啦,提下佢點打同講句加油咪算 佢呢兩星期就算點努力都只叫臨陣磨槍,點同人地打
佢同組另外三個有冇爆Ping?
冇嘅可能都唔洗搞
無計 佢要人睇死先勁

同埋佢似真係想贏
前幾個鐘粒聲都唔出
Feel到佢黑鳩哂面咁打
兩個台妹係咁氹佢 佢就係咁話自己廢
咁認真嬲鳩做咩
有時就係咁 佢周不時會-6上電打得好好 自己就心態出事 賽前可能ff下自己有冇得爆冷打死邊個高手

輸到仆街之後自己放鬆番練下就好番好多,我覺得達哥parry係勁,par多幾下自己就有番feel,打啲會出波既角好似保底唔會太差,佢唔緊張都始終係穩打穩紥既白金既
佢話掉幀甩一frame就出唔到
明明妮子係隊最勁
佢係新手,但大多數都佢搶分
把聲又無悠白咁7煩
建議重睇, UB 差唔多每場都削到對面血
我都覺得佢今次唔錯,勁過妮子
一分錢一分貨
用 proton
嘈到極致
細細聲學達哥講廣東話幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞