達哥去左參加台仔辦既街霸比賽 3

1001 回覆
64 Like 22 Dislike
其實達哥參加呢個活動有無錢收?
如果無錢收咁練嚟把撚?達哥本身勁多嘢做
叫得郁大社國王咩
如果唔練咁參加黎把撚
btw學生應該係比番學費老師
參加就係為咗錢囉
用台灣果邊人工嚟諗
呢啲節目就算有錢都唔會多啦
應該都係比面邀請達哥嘅人/出於對街霸嘅喜愛
我支持佢唔練架 佢唔比賽個時柒邊有野笑
係唔知點解有班人死都唔認佢練得少姐
咁應該叫冇錢收參加黎把撚
參加左就練啦
唔講錢嘅話
佢都講過係想挑戰自己
都睇得出佢其實鍾意玩街霸 有個機會進步 有教練
想參加都唔出奇呀 佢都講過佢勁忙 盡練咁
如果唔洗錢報 其實有賺喎

有個專業既過幾招比你,認真教成個月喎
2個都用過,2個都唔掂
唔可以穩定打機囉,一時時用完VPN都係勁LAG
老師同妮子睇緊達哥打梅原
佢自己好似講過,想襯依個機會比自己個人成長下
我用後感:protonvpn >>> nordvpn >>>>>>>>>> surfshark (送都唔要)
達哥回應 SF6 比賽死都唔肯用 VPN 嘅原因:
我個 netvigaton plan 係全港最勁,
全港得幾個人用,
又唔經 router wo 直插 PC,
洗唔洗 CAP 張 speedtest 俾你哋睇呀
達哥回應 SF6 比賽死都唔肯用 VPN 嘅原因:
我個 netvigator plan 係全港最勁,
全港得幾個人用,
又唔經 router wo 直插 PC,
洗唔洗 CAP 張 speedtest 俾你哋睇呀
未用過protonvpn
但我係EXITLAG>>>>>>>>>>> nordvpn >>>>>>>>>> surfshark (送都唔要)
根本唔關直唔直插事
係PCCW出海去台灣有問題
我以前PCCW玩台灣GAME係要VPN去香港HKBN再出海去台灣
練得少其實都唔算大問題
問題係練習既效果非常低
好似練極都吸收唔到咁
EXITLAG 係咪淨係打機有用,上網用唔到?同埋無 iOS 版?
達哥人中都比怪對空
依個真係唔知,我冇其他野需要VPN
純打機用
就算打哥真係master實力,打rank同堆白金仔練到d咩
想睇返replay
鑽石了
佢一直有係收台偷打
Choose your game
Pick your game of choice to have optimized through ExitLag! Scroll down to view all available games or type in the game's title in the “Search” box, located on the top-left of the screen.

得 game 有用,想做其他嘢就唔啱用了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞