達哥去左參加台仔辦既街霸比賽 3

1001 回覆
64 Like 22 Dislike
鍵盤其實同hitbox 差唔多
好多人係先用鍵盤再轉hitbox
優點係指令乾淨
所以用鍵盤玩唔係缺點
有咩恩怨
仲有勝敗同獅子丸兩個係咩事
琴晚睇直播,有人話咗達哥幾句,唔係mean 嗰種都比其他達粉圍住鬧
都唔係達哥唔話得,而係達粉呵護住達哥,淨係講啲氹嘅說話,達哥就會進步咩?
勝敗同獅子丸心結由lol開始就有
有嘅,妮子有講,達哥仲話「我都不敢講呀」,但可能有人開咗頭就大家講笑咁講
d達粉搞撚到d反達撚冇得係佢台到鬧
就湧撚哂係其他地方屌d客觀評價既人
兩種都on99
但琴日我睇話達哥嘅人都有兩種,一種係真心嬲咁屌達哥,一種係激將法嗰種,同埋都係講事實,事實佢真係頭兩場唔飲酒、甩連,完全不在狀態,但達粉就所有話達哥嘅都屌,話要安慰達哥唔應該咁負面
都痴線,而家打比賽呀,團體賽呀,明明實力唔係咁差但做唔到出嚟,講幾句有咩問題,班達粉淨係識得呵住達哥,當佢溫室小花咩,屌人唔好睇到自己咁重要,真係好好笑
反正達粉同反達都唔撚關我事
係連登回post 打得好咪讚 打得差咪彈
屌你打得好既時候讚兩句就會被人標籤達粉
打得差彈兩句就話唔係達粉咩
評下佢同 同級別其他選手差d咩所以輸 又話幫佢兜
網絡唔穩定可以有好多結果出嚟
可以你lag佢唔lag/佢lag你唔lag/delay嘅程度唔一樣等等
唔係達哥點贏到石油王
下一round就被人炒返per
上季yoro教練,jj玩jp。大致咩情況,今季呢幾集導師啲對答你都睇得出啦,仲起左個專有名jjp
你可以想像到如果有第四季,jj又參加,就會拎隻jj獸出來打淡水
呢d係比達哥教壞,成日直播叫人做天使,講好話中立少少都比達粉咬,人人都知你屎但你狀態差到仆街,妮子同悠白都起碼扣到血,自己就郁唔能夠到
完全明白
做沙包送血比對面
不過比UMA同RB打到無得還手都正常
但打其他隊都咁就真係難睇咗d
咁老實講我係無玩
根據打石油王
畫面顯示ping 300ms
我理解係2邊輸入都係公平delay 300ms
你sure係達哥好順而石油王delay?
街霸係P2P 網絡lag既話一定係兩面都lag
我就咁睇lag係得1邊
邊個開場就食邊邊既網絡
姐係達哥開場d人就要連黎香港果邊
p2p點會兩個lag
P2P點樣唔係2個lag
淡水應該都夠得好瘀

d角真係cls
手長腳長,jp d招又係cls

其實隻game平唔平衡?
DJ動作快、手長、高傷、有波
好平衡
其實呢度都有少少係咁
好多人冇玩就喺度同人拗
好多野根本中立事實
但如果冇玩隻game點會明?
我就好簡單
發揮得好就算比人打到仆街都係抵輸
發揮得唔好屌兩句都係正常
我又冇睇到真係有邊個好惡意咁屌
有班人就走出黎護駕
有無玩過lol
我覺得似lol 達瑞斯咁
新手唔識打 下下正面打被人屠
但其實玩耐左就有對策
淡水隊練相對難玩角 雷玟 菲歐拉
發揮唔到隻角色
上個post不停有幾條友係咁覆唔好幫達哥兜
明明講緊
佢唔練 人地有練
佢輸係邊 人地贏係邊咁
不過算啦 都block左佢地
上個patch dj都只係t2
本身t1 d角色nerf左咪到dj上位
不過就算係咁 每隻角色都有自己既長處同短處 打法唔同都有影響
現階段黎講 dj算係比較全面冇乜短板 所以大家都覺得勁
無話瘀唔瘀
最瘀就係食飯唔比錢走咗去要師妹買單
比人笑足2日仲好多片cut 晒出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞