達哥去左參加台仔辦既街霸比賽 3

1001 回覆
64 Like 22 Dislike
有邊個唔係由零開始
好想香港都有依類節目
達哥都係300ms
其實畫面中間最上有寫
屌,原來你最叻 係我失覺晒
閣下一定對隻驚同個節目好有心得
其實香港大把有心人,例如西沙 熱狗 CW 佢地都好好 你問佢地實會教 但始終香港個遊戲基礎人數唔夠人多同都要有marketing 資源嫁麻 個人有心都無用
我意思係未玩過格game就上依個節目sorry講得唔清楚
我原本以為會請嘅嘉賓都係接觸過格game,點知原來係有完全新手參加
睇yoro推vtuber D片都好好笑
https://www.youtube.com/watch?v=BvleUetL49U
熱狗好似多數講國語,聽佢台冇乜癮,但見到佢前幾日打梅原幾正
可以揼心口搵到贊助既都會係達哥,師父佢都搵到人幫手,但要搵徒弟就難d
「假設複句」是由兩個有假設關係的分句組成,前一個分句多是假設一個情景/情況,後一個分句則是描述結果

你閱讀理解有問題,唔關街霸事
因為多數台灣人睇.
香港不時有搞線下賽,不過冇咩人知.你話要好似人鬼咁搵d streamer搞節目係難
夾硬諗到嘅 有陳兩儀 葉問 GE? 希治閣
其實唔係好諗到會有咩人參加
嗯你岩
我睇到香港既一定唔會點練功個個都係落場打天才波成個活動變咗happy together,冇晒意義
新之舞王
師父都要返工,邊有咁多時間教
如果返得到去當年街霸2熱潮的話就自然有大把人想搞
一堆無版權魔改鳩作街霸港漫, 淫蟲戲入面COS春麗,
仲有鄭伊健KEN, 成間機舖可以清一色得街霸2玩,
當年大把人搵街霸個名黎賺錢

而家? 街霸6? 咩黎? 冇人識
冇人氣既野就自然冇人會大搞
所以要擺喺香港攪係好難
evo champ同cpt新加坡比賽都唔擺落去 話哂都係白金賽冠軍
因為有太多 歡迎補充
但相比起整體排名 我反而中意按角色分類
e.g. cw = best Luke
Menard = best blanka
uma = best juri
kakeru= best JP
感覺有多啲討論
就係呢條友,日日都Send一次 都唔知佢做乜撚嘢
係,其實最top既選手實力都差唔多,好睇臨場發揮,選角同matchup.
開台啦 開台啦 4點半就要睇淡水教打哥
https://www.twitch.tv/wildtamsuinese
夜晚我會睇下妮子練功,睇到佢真係有進步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞