達哥去左參加台仔辦既街霸比賽 3

1001 回覆
64 Like 22 Dislike
我知,我日日都有睇佢台
佢其實唔止唔夠訓,佢係連飯都無食
同埋佢腰有事不嬲唔坐得耐,果日直播咗6小時
還敢胡說八道啊
Yoro過隔離玩三傻先係本命
世界第一三傻
主要係2個原因
一個係6代多咗現代模式,易上手吸引咗批年輕玩家
二來係佢個連線同Training mode 模式做得好,新手可以自己係Training room 一邊有系統地練功 一邊打Rank 成長 自然吸引到人長玩

同埋佢個經營模式依加係online game 咁,定期buff/nerf 同出新角(呢排會出豪鬼),所以keep 到個話題,近年又識搵vtuber合作玩,搞搞下就彈出咗

KOF 自從SNK收咗皮後,賣咗俾中東王子後就一直做唔起
真人快打就血腥所限不嬲都少人打
話說佢好似本身話今届EVO JP只報SF6 唔報GB,最後係咪都係有報?
你媽家裡種西瓜!!!!
小向同石油王依啲有實力冇咩人睇
只可以講人鬼幫咗Yoro
佢之前冇咁多人睇
小向 sf6可能仲廢過yoro
因為大眾睇台都係睇效果台唔係睇實力台
除非你真係萬中無一faker咁
佢本身一路話報GBVS比較有機會拎到名次
但睇佢新Patch之後完全冇練習過應該冇報到啦
kof 自從12就無玩 12開始將指令輸入變得嚴格左,有時連chok波都會失手
立即棄game。
kof最錯就係逆潮流, d改動係朝高手向發展。
咁Guilty Gear同BlazBlue呢?
應該Guilty Gear hit d, evo有份,而且參賽人數多過kofXV.
btw,下年仲會有餓狼傳說新作同lol格鬥game
老老豆豆有得搵邊個唔想搵,咪撚扮清高啦
新果集kof 好多都一有一招扣成六七成血

睇到都唔想玩,似趕客多過吸客
呢條片係JP/怪獸教學入門

JP: 高的 低的 他媽的 騙我
怪獸: 最緊要人機合一
睇到想玩jp,完全可以打到人燥底。
重有本田,有段片係日本女玩家betty比台仔本田打到崩潰,見到就想玩。
JP煩在,對策思路同其他角差好多,其他角都話有一套中心思想就可以個別角咁apply,但JP賈獨立練一套。
所以今季幾組導師都未教JP,因為要教左啲大路野同基本功先。所以師妹組CJJP先打得咁好
達哥團練都係跟達朝時間
120 連勝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞