達哥去左參加台仔辦既街霸比賽 3

1001 回覆
64 Like 22 Dislike
達哥入左妮子UB DC吹水
見你地講記得之前有個降脂鍊金術師開台前打幾段野放負
然後又有唔少人係開緊台個陣就好心咁copy俾達哥睇然後又要搞到佢講幾句
講真其實真係唔想知唔想聽依d野所以個陣佢一講我都係mute左佢等佢講完
邊有人會想聽負嘢架

但如果達哥講完開解到佢都係一件好事
(日日都有人自殺
以前上半場fifa果陣成日會傾呢d

不過打人中果d真係會阻住佢讀劇情
好詳細今晚試下先 唔該巴打
玩劇情game無啦啦講其他野真係好影響
一係就啱啱開台或者就收台果陣講
睇打哥今日上堂勁左唔少
應該唔係冇機會贏到
我係唔係弱智睇完達玩即刻買咗隻ps5版但教學chok大技我chok極都出唔到
多數係早咗撳拳/腳. 出完哂 下 前 下 前 先撳拳/腳
初學咪玩現代mode學習下
正常架喎,唔係點解佢要整個現代模式出黎
本來格game chok 招嘅方法就係base on大制set,手制chok係難好多
玩MK1都唔覺咁難街霸嘅連招同技係完全唔同,新手有現代真係好friendly
邊度有
你唔識野姐佢姊聲幾好J
有段乜鳩返工比人恰之後辭職既文,dklm班撚樣當潮文咁成日回帶,段野又長分3段真係好煩
呢把係白痴妹聲
笑4 叫到
Lag機問題死症,自己玩fc24 ut 10ms以上已經唔會入場
5xms嗰啲已經feel到delay
我見達哥連台灣打最低都係7x-9x ms,更何況有時升到300ms真係比人㩒住砌

如果唔直播住串流應該會順少少,不過無可能喇
睇返第一日佢打師弟組三個對手都係100ms左右Rollback 1F
咁樣影響唔算大
不過最好都係當日打之前去試下條線先啦
靚女個d一早現真身
100ms唔係6f咩
60fps應該係1f 16ms?
https://youtu.be/0NLe4IpdS1w?si=yRh0Awa08mr8kxt5
Rollback係另外一樣野
你當佢會類似時光倒流一個F
1F得好少情況會影響到結果
依家新出格Game唔用Rollback基本上會比人屌到傻同埋冇人想打online
我有時見twitch推薦獅子丸,人地8ms架咋
大家都100ms就ok,我8ms你100ms=你綁手綁腳
每場都唔同架 睇對手的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞