達哥去左參加台仔辦既街霸比賽 3

1001 回覆
64 Like 22 Dislike
JJ獸JJ獸
其實有咩好屌,唔鍾意咪唔好睇
佢平時啲工商有啲都好無聊
直接唔睇就算
冇必要屌嚟屌去
無玩好奇一問係咪個個都用keyboard玩得達哥用手制
唔係.之前有人貼既capcom cup選手用既掣.手掣最多人用,大掣同hitbox一半半.歐美唔少職業選手用手掣.亞洲多人用大掣同hitbox
https://www.youtube.com/watch?v=-CLNKTuTsWM
新手入門練現代先係咪好難轉番經典
唔會 , 有唔少人都係玩現代先 之後先轉經典
想知有乜分別
打哥已經上到鑽石
淡水老師係偏左定係偏右?
https://youtu.be/xrdlV9fp4nk?si=KYJVy8_P2oOdWrrz
分分鐘連第一輪都出唔到
琴日睇佢打到心態炸裂好好笑
不過後尾關台前有上到2000,然後佢想上Legend
但呢排季尾,個個都衝分,所以佢放棄咗

利申: 人鬼第二季後開始睇佢台,係佢Fans
(係因為佢娛樂效果,唔係睇佢實力)
我都覺EVO JP佢九成一輪出唔到線
佢本身都唔算係最Top 果個水準
RB 同Uma 係去到Top果邊,再諗盡方法唔錯過任何一個細節既去提升實力果種人
Yoro 就只係果啲運氣+狀態好,先掂到Top邊皮,摸一摸好快就趺返落去
佢平時教學生唔好咁咁咁,然後自己打一樣係咁失手果種人,太唔穩定
近排重要唔知佢乜事,廢過平時
小結巴係chatroom都笑佢應該第一輪出唔到
淡水實力點
淡水我好少睇,感覺應該同Yoro 差唔多,但望上去穩定過Yoro
Yoro 係果種 狀態好就可能突然打得贏RB/Uma
但又可能突然廢到鑽石白金都打唔贏 果種人(所以被Yuzumi 單殺)
達哥轉左hitbox啦
之前玩過吓都係求其玩,睇左淡水同佢練功一陣,搞到想玩返隻game試下佢講嗰啲嘢
就係理論派,好多理論但係永遠實戰做唔到
所以點解話識教人但係自己做唔到就係咁解

所以點解佢永遠都打唔出國際就係咁解
佢打自己人有加成
不過sf6太多新人舊人堀起 而家連台灣top5都應該無
果幾個老師係evo jp之前都肯用咁多時間教班學生都算係咁
rb好似仲會帶埋哈瓜去? 唔知佢地係講笑定認真
點解街霸彈出左? 其他格鬥game都冇咁hit? 拳皇,真人快打?
yoro其實佢第一輪係打嬴Yuzumi
係staff set錯野先要重賽
最後心態差又唔夠訓 連輸幾場
第二日 鑽石連嬴60場上大師
之前達哥都仲有玩一隻
贏左會好血腥咁殺左佢
好似就係真人快打
好似好多人去
印象中哈瓜 六希夫都去 嬌兔唔記得去唔去
我諗佢地係當一齊去電玩展啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞