達哥去左參加台仔辦既街霸比賽 3

1001 回覆
64 Like 22 Dislike
琴晚rb 打jj 完美咁出偷偷d同雙手一攤做ending

效果一百分
街霸比人對空個懲罰唔大
比在其他game亂跳一次基本上已經等於輸一燈
咁應該會改到習慣
樂觀啲諗第4同第3決賽賽程應該一樣
所以仲可以玩多兩星期
chatroom訂閱mode成班達粉圍威喂
Sa9傷害0 jj
佢嗰chat room 勁無聊
你可以訂閱入去屌柒佢
唔係唔話得
但比賽日就專心打氣啦
要教既就交比老師講
要比意見就平時訓練日比啦,即日話佢方佢會改到咩
已經比人sm加高ping
仲要踩多腳?
一堆on9同達哥懶係close 懶係正能量咁
一係就無啦啦有觀眾打一大堆私人嘢放負 達哥都唔想理 勁影響觀看體驗
玩樂幫直頭搵RB拍片笑鳩淡水
打一大堆嘢真係好撚老尷
真 不過佢練功匿埋練
想睇佢表現再比下意見都難
有時人緊張有易唔記得,老師教路時間有限,
兄弟喺入面提佢定比意見幫到佢,定淨係講「加油」、「你已經好叻喇」幫到佢呀?
打緊嘅時候個個都打氣,到佢輸兄弟講嘢提佢就叫踩佢呀? 其實嗰陣喺入面唔覺有人係惡意批評達哥踩佢
想點有聊法
有諗法嘅話ching不妨訂閱入去搞起佢
點解班人一路屌又一路睇,唔鐘意咪轉台咁多參賽者
難得有咁好笑嘅話題幫手炒熱氣氛
唔抽盡就笨啦
淡水老師教班佢先有開台練比大家睇,但聽唔聽到咁多意見就真係未必
一dd
有d係悔氣說話,同埋講要對空 唔好亂跳呢啲
你估達哥唔知咩,老師都成日講,做壞左手勢姐
妮子:錢就你收,單就我埋
又阻住達哥打機 篇嘢又長 達哥又冇得扮睇唔到 睇完又焗住要覆 cls 幾千條友聽你條on9仔放負
成撚日都係咁 成撚日都係打打下機 聽堆人啲長文放負
你話吹水台就無野 打緊機打到一半戲玉講緊劇情 就成撚日放負長文
好影響達哥同埋其他觀眾 達哥有時無理到又繼續洗
講心事都唔識睇場合, 有d真係明點解佢地現實同人相處有問題
高PING 低PING接法係唔同
1時高PING 1時低PING其實好易甩手
同之前PS5玩果時達哥都係1次過禁哂
轉PC要慢慢禁1樣
所以會搞到甩COMBO我覺得好正常,因為未適應到當前PING數
marisa honda都多五百血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞