率先體驗Android版八達通! (4)

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
屌八達通話八達通搵人做白老鼠,然後明明八達通係講到明依家係「體驗版」period唔係「正式版」period
你覆嘅呢個都可以考慮block,成日戇戇鳩鳩咁喺度搵存在感
呢條友喺ios post已經成個小丑咁
討論區唔係咁?
咁撚把炮發誓呢世唔用八達通先講啦,睇死你都唔敢
入錯錢落Android八達通, 除左真消是咪拎唔番出黎?
討論同做小丑係兩樣嘢嚟
用咗佢唔得咩?
本身用緊CITI張八達通, 純粹開黎貪新鮮。
平時小額用開Google Pay, 信用卡有回贈又用唔著佢。
有幾小丑呀
你笑下我我笑下你
stop making stupid people famous, 唔好回就得
真,估唔到啲人癲到咁
唔怪得當初八仔咁保守要收收埋埋
師兄你驗下鼻啦 你個野壞左呀
block 晒2個唔駛煩啦
咁得唔得:申請啟動自動增值,挷定八達通錢包,將餘額過去八達通錢包,再用嚟增值另一張八達通
科學園櫃檯做唔到泊車優惠,讀唔到卡

有冇得回報
根本你就唔會轉到錢去八達通銀包
到底申請左
大約幾耐會有通知 ?
八達通打咗俾我,話我個email同Google wallet唔同,而且唔係gmail.com,所以加唔到

佢人手幫我改過,叫我過幾日收到Google group email之後再試
幾時會有正式版
有冇email可以send 比八達通,我眼殘填左yahoo email. 而家入唔到Google wallet
你而家用唔用倒先?
如果用倒可以唔駛煩,入唔入google wallet 0 分別,純儀式感,嘟機都係load 番八仔app
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞