[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 VI

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
https://youtu.be/HtseDMnEoII?si=kW7hYLi8EQ85M8HD

一秒入戲又要講下呢場
係running man 綜藝場合 成個氣氛都咁搞笑既場景都可以即時轉mode
晉久好似譚耀文
IG 啲片cut到咁大頭好正
好正常既
佢兩個太合襯啦
智媛係金秀賢咁多劇最襯一個啦
唔通下集真係賢佑海仁都會知道mp3 同救海仁呢個位?
編劇會唔會知道呢十幾集太虐觀眾所以咁做
理論上編劇手法係得一個人知 唔會兩個一齊知呢啲野
其實覺得佢同晉久冇咩cp 感 似兄妹

原來每集開場畫面呢個位海仁係帶左賢佑新個隻介指
其實智媛素顏係咪都係咁靚?有冇人有相?
9成要海仁扮嬲先明
唔知點解要咁趕 定係想show佢開始feel到自己都無幾多時間搶野

基於金秀賢啲ex都係偏mk同癲底 對佢都有啲保留 覺得ship白洪就夠 不過都想睇多啲佢地合體嘅
好合理
男2老母已經俾佢個純愛仔亂嚟搞到頭都大,計劃亂晒,本身個計劃應該係唔可以俾呀爺醒直到搵到筆錢,令洪家無本錢翻唔到盤

呀爺醒番傻L左已經俾多左時間佢,加上個下怕呀爺扮傻已經講左秘密俾女主知,所以好緊張
白賢佑平時十項全能 超聰明 轉數又快
但一對住海仁就成個傻仔咁 變到勁dood
搵到啦,德國景點包括醫院
就係醒先會識喺另一半面前扮傻仔
講緊咩 唔明
"隻戒指我唔退啦你拎去慢慢做市場調查啦"
解題

第一幅相:數樹葉然後告白 海仁呀我愛你
第二幅相:取消離婚propose
第三幅相:金智媛

delulu is the solulu:
being delusional is the solution
法務組長兼理事 大粒野黎
已經忍唔住開始重睇
原來第一集後記就係婚禮後兩人拍片俾十年後嘅自己
海仁:點解要拍?十年後我應該好忙,不過仲會繼續同白賢祐一齊

點都唔信會BE
要珍惜佢哋嘅kiss scene
希望13集會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞