[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 VI

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
https://twitter.com/_jadeprpl/status/1781674381900714097?s=46&t=faz_oJkcWc8PEgq2Ojb4PQ

雖然今集有好多甜位,但冇床戲都算 連個長少少嘅kiss都冇
只希望個編劇真係捉到觀眾心理,反轉再反轉整d HE出黎啦。得返3集其實冇乜時間再扭橋。
開頭先講完難免都要失去海馬體
如果又突然恢復就真係誇到拍動漫咁款
不如去撚到德國突然驗完發現白血球上到正常值,然後做臨床治療,再醫,無失去記憶算喇
橫掂一開始個教授都話得3個月命,而家過左3個月都生勾勾喇
好撚老土,痴根
所以希望一切只係個局,為左厄男二2母子
真係嚴緊去睇 2024年仲係碎紙機, 懷人仲用USB去儲data, 屌你韓國查德國病人一查查到 連副作用都知埋 男二想在韓國查女主咩病就乜撚都唔知 德國醫院對病人私隱都幾廢
唔奇呀 講清晒間房海仁同賢佑啲野
分分鐘住埋一齊添呀你估編劇唔夠膽呀
今晚個尾預告走向 有啲估唔到佢聽日開邊範。
男2真係煩到仆街
話之佢真人係qq
快啲坐監唔該
終極老土
愛係會戰勝一切所以會記得返
個德國醫生演員叫人留意第16集,應該同你講差唔多,出場話可以醫洪海仁失憶
坦白講 反轉太多。。
得番幾集點解唔簡單少少醫好左個病
搶番個集團就夠啦

依家醫好又失憶真係寫得好貪心
之前鋪左噤多集終於兩公婆和解到既野
失憶又無哂

依集好失望 雖然有甜 但係得女主囉
金秀賢心入面已經比失憶單野影響哂
表面笑 心入面難過到喊
Bibigo好好食
蒸餃好大粒
然後好似網上傳聞咁再在德國行婚禮
都係 有種唔知點既感覺.. 冇哂淚之觀眾Feel
我驚佢拐走海仁咋
如果唔係其實賢祐仲有大把證據證明
話時話 海仁知道做手術會失憶呢下
同上次知道賢佑想離婚個下一樣
不過上次賢佑冇捉實海仁隻手
今次有捉實冇俾佢走到
所以咪話今集幾多甜蜜鏡頭都冇用
跟本成集都好沉重
會唔會係二奶搵人去德國搞海仁
仲要兩個一齊瞓一個枕頭😂😂
屌,個後記好明顯係鋪定等女主自己無意中搵到條片跟住恢復記憶同返男主一齊,大家可以有定心理準備女主醒返會同男二一齊一段時間
結婚時海仁問拍片黎做乜,邊有人會睇返
如果失左憶睇返就真係有用
咪係,海仁上晒台講男2威脅佢,上晒新聞一search都有啦,咁都比男2呃到佢真係好難令人信服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞