[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 VI

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
出埋韓劇友人利器 大貨車

結局咁寫 男二在德國搵人用大貨車 車到男主昏迷 然後同女主結婚 帶埋個d秘密資金同女主去個冇人搵到的地方 幾年後男二後省 指證自己老母再講真相比女主聽 女主見男二都Okay就同男二開心快啲生活落去 大家話咁寫好唔好
其實都估到
講到明腦癌,有得醫都肯定會中失憶呢一寶
又警匪片? 已經有D悶, 不過男主角吸引
秘書唔set頭,唔認得
Ok
好有創意終極HE
張國榮仲要著西裝見姑姑
好想佢兩個一齊
個垃圾Grace真係成套劇最應該跌落水泥個個
去玩嗰度應該係sony a7cii相機ppl
不過都幾自然
呢套d吻戲真係太少
依家有種睇開睇埋感覺
On9 又搞鳩弟婦
有李帝勳係收視保證
想講依套戲真係好多劇情都用番來自星星的你d橋段,仲要都幾明顯,只不過角色唔同左,例如男主自己錄影,岩岩訓醒果d橋段太多以前嘅影子,編劇hea 寫到乜咁

仲有最反智嘅係女主海仁咁聰明,點會唔問副作用,同埋佢係病人,醫生又會唔同佢講手術風險嘅

呢一場剪出來當真廣告播都得
今集悶到 齊哂失憶撞車絕症
做戲咁做, 病人又唔係未成年, 又唔係神智不清, 點會只同家屬講手術
海仁本身性格就算幾開心都好, 一定仲會有理性問後遺症
2024年仲有200X年嘅劇情
以前有人講過點解韓劇都係血癌腦癌, 因為其他大病要切手腳, 畫面唔好睇, 血癌腦癌就一定死, 雖然次次都唔會做化療就直接死
究竟雙金演技救唔救到d狗血野
聽晚可以攞定bingo紙剔都得了
對會長既錄音仲期待有d咩爆炸性既野tim
搞到好似冇咩幫助咁
如果失憶 係咪連語言能力都要重新學過
我覺得只要係失憶之後復原唔返記憶, 都唔係HE啦
點解餅帶咁易俾小三睇到
成集其實都非常沉重...
就算幾幕幾甜都好依然掩蓋唔到好悲傷個種氣氛....
金秀賢後記個獨腳戲依家好西利....
睇黎失憶就一定發生....係唔會唔之後講海仁會記得返所有野...
關鍵會唔會係賢佑救佢個下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞