[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 VI

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
非hater
但如果係iu就未必會追
覺得iu做嘅話角色上冇咁有新鮮感 會張滿月2.0 有錢傲驕社長 口不對心 成日西臉鬧下屬
兩個人啲戲都睇過
內心戲同感情細膩智媛完勝
但佢同李鍾碩拍緊拖,應該會幾出戲
到時iu金cp粉就會變得好怪
同意 套嘢後期嘅劇情完全係暴走,睇完覺得嘥時間
樓上話唔明腎仔點解接呢部劇
我覺得白賢佑都算大發揮的角色
有唔同面貌,有層次分明的演出場口
我明佢點解會接喎

正如以前傳過思悼原本搵佢做劉亞仁角色
佢唔接我反而覺得佢聰明
角色幾乎由頭到尾劉亞仁困在個木箱發癲咆哮
除咗韓國人受之外呢種韓式演技根本衝唔出韓國
睇得出腎仔係有野心的演員
佢唔會甘於只在韓國有地位
其實而家嘅導演都講左金智媛係首選
又播到尾聲
唔明點解啲記者係都要攞返出黎講
之前仲傳過朴恩斌
想像唔到
佢做秘書應該夾
呢套大推
戲同現實分開 冇咩好ff
演員都係人拍拖咪拍拖
申敏兒咪又係咁 佢同金宣虎係海岸村恰恰恰入面 都好夠chemistry
【2024.04.21新闻】#金秀贤[超话]##金智媛[超话]# 主演《眼泪女王》相关

"眼泪女王"提高投入感的OST《紧张》,今天(21日)发售,歌手dori通过《眼泪女王》OST提升了白洪情侣的默契度。

21日Dori将发行tvN《眼泪女王》的OST Part.10《紧张》。

《紧张》节奏感十足的原声吉他旋律和轻快的打击乐声相融合,营造出清新华丽的氛围。将第一次感受到的心动和紧张原封不动地留在对方身边的坦率歌词和Dori的魅力音色融合在一起,将贤宇(金秀贤饰)和海仁(金智媛饰)的爱情叙事装饰得更加愉快多彩。

这首歌在第4集中首次出现在贤宇看到海仁的样子后感到心动的场面,之后插入多数浪漫场面,将白洪情侣的可爱化学反应极大化。

Dori是凭借去年发行的《Night》登上音源榜单的实力派R&B创作歌手。 3月发行的第二首EP《Cinema Pt.2》展现了更加成熟的面貌,通过《2 O'CLOCK》《사랑노래》等代表曲展现了特有的感性主唱和流行音乐性。

这次的OST是音乐导演南惠胜和通过电视剧《爱情的迫降》、《那年我们》等完成精良OST曲目的朴镇浩作曲家意气相投的歌曲,将仿佛每天开始初恋的青涩感进一步极大化。

另外,Dori参与演唱的《眼泪女王》OST Part.10《紧张》将于当天下午6点通过各大音源网站公开。
本身兩個太多合作 又dreamhigh 又製作人 又mv
同埋非hater iu真fans表示呢套野智媛做得勁好洪海仁=金智媛 金智媛=洪海仁
同埋揀iu係前一個導演 唔係而家接手個導演 但啲人炒番黎講
賢祐仲要係咁問:你做咩成日提住條仆街初戀
真係 iu 個樣,邊做到呢種財氣大小姐
悶悶地貼下相
賢祐性格都幾好 無因為呢件事嬲海仁
正常吃醋範圍啫好過嗰陣聽到男二嚟龍頭里搵海仁個反應嫁啦
佢做我應該一定唔睇
德魯納係我人生劇
雖然唔係因為佢嘅演技
不過我覺得佢都做得唔錯嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞