[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 VI

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
有機會係 點解要搞海仁呀二奶
佢老母睇落都有戀子情意結 大貨車準備出動
有咁多人鬧我就放心了唔知韓國嗰邊啲反應係如何 谷唔谷到聽日收視
D糖真係派得唔夠
錫親都係輕輕掂一下就分開
下集又去搞弟婦
兩母子都睇到我燥底 快手醫病打商戰得唔得
估下集係車禍比男2夾走左海仁 手術失憶扮賢佑
最後一集靠賢佑條片記番起再重新愛過
今集悶到,成集基本上無咩點推進過,d 支線多又要好散亂,仲要玩埋韓劇三寶,開始頂唔順
呢套野唔係彰顯夫妻之間既關係就係一份獨有既合約咁
以為簽左得到就唔洗互相努力維繫咩
由第一集到今集我覺得睇落都係強調夫妻之間既溝通與維繫
再愛都好,無溝通同諒解就會慢慢遺忘呢份愛
向正面既方面諗,甘苦與共一直陪伴就係愛呀嘛
如果失左憶之後,再重新認識,拍拖到再次步入殿堂
呢套就唔應該叫淚之女王,因為之前d淚都已經比個女王遺忘哂
而個女王都唔再係女王,因為佢自己都唔記得自己做過女王
二奶講過話佢會處理晒一切影響到自己個仔嘅障礙
仲叫男2如果真係愛海仁就放手
唔好逼老母出手
估會唔會撞車撞到女主唔洗失憶都醫番好如果唔係男二要派帽俾男主。
韓國都係廢
之前男二拎咗海仁張卡去醫院插卡就print哂啲病歷出嚟
點都要入個密碼啦 咁我喺街執到人張卡又print哂人哋啲病歷出嚟呀?
我寧願佢寫偷聽到都仲合理
不如女主做完手術失憶,之後比男2捉左357年,仔都生埋就大結局,咁就夠晒反轉
海仁嗰句:不要老是想要我活下去 T人聽完都有啲心噏
今集最好笑係海仁老豆話"留低個仔係到真係唔好意思,好似出去玩完唔帶走垃圾一樣"
由講完會失憶又要瞞住海仁果度開始已經心好累
朕狗血味搞到之後完全投入唔到
好嬲呀
嘥晒雙金嘅演技
都係
我睇韓劇少
加加埋埋只係睇過十幾套
唔知原來呢啲愛情劇都有演員咁好演技
第13集後記 金秀賢真係演到唔同變化嘅喊

有無人可以講邊個男演員演技拍得住大金?
我想補劇
白女婿個秘書又信得過?
每集都有個笑位係真係笑得出唔尷尬
其實唔易
好似出咗文字預告
海仁無做手術,失埋蹤
賢佑四圍搵佢
之前男主已經知佢係25仔 可能留返佢收風 不過會唔會好似Grace咁做牆頭草就
跟住撞車昏迷 , 到16集德國醫生出埸 HE ?
趙寅成(沒關係是愛情)
池城(kill me heal me)
唔好同我講 俾男二拐走咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞