[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 VI

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
每次一播就想流眼淚,又會諗返起佢哋係德國
個mv又剪得正
明明都有過bb 點解仲可以咁純情
依家只係求多啲嘴嘴戲 已經唔預有床戲
愛在大都會仲要有ons睇下
喺德國嘴左勁多幕
但係只係用黎拍過去既回憶
每幕佔左唔知有無一秒
有啲覺得導演刻意唔想俾愛情戲份搶fo
我上一套追既係my demon
無比較無傷害 少得有啲可憐
佢哋床戲咪就係攬攬瞓
不過我都收貨
唔知點解麻麻地愛在大都會個場床戲 唔太襯金智媛
不過認真 用個幾幕整片頭係幾有feel 幾秒已經show到晒佢哋係有幾咁恩愛
導演真係唔該你之後德國scene可唔可以show多少少 唔想純複診 黎多啲舊地重遊sweet多少少都好

花絮真係剪得勁碎
希望係之後特輯會播返
我都係咁諗可能本身有好多
原本第五集吻戲ending好有熱度結果夜晚爆單新聞出嚟被隻綸搶哂fo
有可能之後製作組廢事因演員私生活
令觀眾入唔到戲/反感然後剪哂
但可能估唔到觀眾太睇好呢對

但睇返過往朴智恩啲劇 又好似真係冇乜好爆嘅床戲
全部都係點到即止嗰種 再加上呢套劇15+
咁應該都係喺張床上面攬住瞓就無了
朴智恩啲劇做乜咁純情
之前《星星》嘴下就暈低
明明套劇講夫妻關係
性係好重要嘅一環
啱啱睇完第11集

1開始有d眼濕濕,中間又好甜,最尾又眼濕濕

係咪想逼死我?
佢唱得幾好
原來啲結婚相係見第兩三次嗰陣就影

點解可以影到好似binjin咁sweet 果然係演技好好既演員

咩節目嚟㗎?
金秀賢好似都講過影果時好唔熟
證明兩位演技真係好
同埋本身真係好襯
類似花絮既片 秀哲海仁賢佑介紹屋企廠景
可能要vpn去韓國先睇到

https://youtu.be/bIHAsEexR_4?si=xa8zCXywOomjxby7

https://youtu.be/3YoZ8FNjYoE?si=OzuVqcrjjbqW4zae
覺得阿爺同仔女嘅外貌年紀差距唔大
一開始睇到有些少出戲
恭喜大家撐到依家 聽日就有的睇了
限左區唔怪得我搵極都搵唔到原片
淨係喺ship 白洪啲片裡面見到
白家間屋做得勁精緻,連啲殘舊位都做埋出嚟,抵韓劇韓影走向國際
趁未更新第13集 又睇返智媛嘅三流之路
睇到呢幕餵嘢食笑到仆街

都係我哋嘅白女婿好
岩岩先追完12集live左要等
朴敘俊隻爛牙好搶fo
其實全世界嘅電視劇都進步緊,得港劇原地踏步甚至退步緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞