[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 VI

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
韓國有
之前朴有天個細佬有單咁嘅新聞
咁應該冇可能趕走個2奶,
但好似而家都未有遺囑?淨係講左將股份比返仔女,
咁其他物業例如呢間屋點處理
睇完你哋咁講 咁我都係等埋聽日嗰集先一次過睇了
反正之前都已經覺得啲劇情拖拖地又搵嘢嚟講 唔係睇雙金真係棄咗九世
都好大可能係咁on9
本身話唔講 無啦啦手術前又講 係咩玩法

夾硬都要煽下情
仲諗住回歸老套劇情 做完醒返 個個都記得 唯獨最愛既人唔記得
唔明姑姐明明揸住二奶冒人哋個名既證據都唔爆出嚟
睇個預告,我覺得有機會係手術失敗左…
2AM 最大同最細嘅合唱 以前好鍾意聽
可唔可以話海仁白血球升到上4千,開始做化療算
終於開始多啲位俾智媛發揮演技
今集姑姑都喊得好勁下
算喇,無謂駁故
common law又好,de facto couple又好
一個病人突然有得醫,個醫生係同個guardian講先而唔係同個本人講先已經知道無謂再探討邏輯
今晚講男二扮佢老公就好笑
垃圾編劇
tvN《眼淚女王》收視率推移:
01 5.853%
02 8.660%
03 9.594%
04 12.985%
05 10.964%
06 14.068%
07 12.833%
08 16.143%
09 15.570%
10 18.952%
11 16.767%
12 20.732%🔺最高
13 20.179%

愈狗血愈高
姑姐由知海仁咩事開始出親黎都喊咁濟
仆街唔係無bbq ending 呀

似係失億俾男2,一齊去埋德國
醒左只係認得男2

同埋有第二季機會大唔大?
好似收得既好大套都無
愛情劇難啲有第二季
16集唔拖劇情已經要還神
好似話男2冇去過德國拍,所以男2應該係德國見唔到女主,會唔會係女主撞左車重傷,其實白血球差小小到數,試下搏下做埋原本個手術,最後成功左

得返三集,點夠時間失憶,再重新愛,仲要搶返集團加9000億

拉男2,但男2同佢老母要收埋9000,又係要搵一輪
估唔到星期六都破20
嚟緊破tvn最高收視嘅話編劇應該出嚟向雙金行大禮

睇到R爆頭
由頭到尾都唔洗見醫生咁
樓主開post未
病嬌一定扮佢老公cls
出相條友補鑊,話張相拍攝初期影
但明顯相中智媛剪咗髮
之前男二演員有劇透對男二嚟講最重要嘅集數係15-16集 所以肯定男二會留到最後
應該係男2出賣佢老母,如果佢地有心收埋9000億,就算佢地比人拉晒,都好難被搵到
唔係嘛佢煩到我想搵水泥埋撚咗佢算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞