[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 VI

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
係咪可以攞視帝啦好痴線啊個演技
勁多變化,而且有啲位係好有層次。佩服
真係拍戲先會覺得sweet, 女仔次次都瞓係男仔手臂/膊頭瞓覺, 男仔隻手臂應該唔駛要
真實到,我以為佢哋係瞓醒先開機拍
百想只計佢頭八集表現
痺到要切
瞓醒叫早晨個段好sweet
佢兩個把聲真係好似啱啱瞓醒咁
男2條含家剷想等海仁失憶呃鳩佢扮偽佢老公
雖然佢地話套野會反轉反轉再反轉,同埋夫妻相處方面都算有深度同寫實
但係中撚哂韓劇三寶老土到仆街呢個結局睇黎都係真
如果真撚係失憶既話,前面夫妻之間既鋪排,由頂唔順離婚到互相體諒溝通重新一齊都無撚哂
雖然係好過賣咸鴨蛋,但係對我黎講失憶再慢慢愛上番都係爛尾黎
尹恩盛真係恐怖情人痴撚線
咁真係狗血到仆街
好嘔心咁嘅劇情 可唔可以唔好
男二同二奶條線真係好煩
失憶同BE無分別
呢D劇情真係唔洗估都可以肯定會係咁
來來去去都係呢D套路,失憶>正印突然間有事趕唔到去女主身邊>奸狗扮野呃失憶女主>女主某種原因記得返然後大團圓
話時話今集係咪有兩首新ost?
一男一女唱
X2 韓劇三寶中最毒就係失憶
失憶結局仲爛過死人
可以咁易呃架咩, 結婚/離婚都要登記, 政府有晒record
浪費晒D演員, 本身二奶同男2都好演技, 編劇走去玩呢D老土野
去左德國,連自己係邊個都唔記得左,咪呃到
第一套劇玩呢樣咩
單單係呢段獨白,已經唔洗證明咩係片酬最高男演員

入心入肺既感覺
男二真係好煩 佢唔係一般韓劇嘅死纏爛打男二咁簡單,直程係喪心病狂 跟蹤狂 海仁都講到明對佢完全冇感覺 拒絕咗佢咁多次都仲可以唔死心係咩事

上次佢睇完cctv後喺間屋發晒癲,我以為佢終於接受左男女主已經復合 套劇一開始男女主感情唔好,佢想介入搶女主我都仲可以理解,但依家佢兩個擺到明已經復合 感情仲要咁好,佢都仲想夾硬搶人老婆 完全唔合乎邏輯

如果下集真係有海仁做完手術失憶 男二癡線到冒認埋做佢老公嘅劇情,都好離譜下 醫院明知個病人失咗憶,點可能俾個唔係同佢一齊入院嘅人去探/帶走佢
今集最後睇係個後記
show返政府record咪得囉, 冇結婚證書正本, 可以apply copy架啫,
而且當年結婚都算盛大, 一定有新聞講, 現場其他親友自己都會留返D相啦,
邊有可能諗住掉左屋內私人物件就證明到佢地冇關係, 編劇有冇用腦架
屌 個問題係佢地搞緊離婚 出哂新聞簽哂紙 睇頭先秘書們講會唔會復合就知未結返婚 老點女主已經同男主離婚 變左佢同一齊 吹呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞