[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 VI

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
BE先可以兜得番,如果唔係實爛尾
佢地咁鍾意對方實係喊 但係我覺得唔同場合佢地演繹出黎係啱啱好wo 特別14集預告海仁爆喊鬧賢宇個下情緒係好到位 第一次見佢係呢套劇咁樣喊 而13集後記賢宇演技更加係唔得了 個劇名叫淚之女王係有原因的 我只係希望最後係大團圓結局
睇到啲留言 果然韓國人都同我地一樣嬲爆爆 如果14集都仲係拖拖拉拉編劇等住受責罵啦
咁先係, 一睇就知今集BUG到仆街,俾人屌係正常,
失憶
扮老公
9000憶
ON99爺爺
支筆
反轉返前12集所有野, ON9.
想講今集真係好多廣告
個編劇 好似將一堆劇炒埋一碟 變做一套新野…
見到呢度咁多觀眾屌到上天
大家預期會出現既橋段就越無機會
落套落得咁明顯唔會掛
當個個都知照預期去係老土兼爛尾
做編劇既會唔知?
我存有一絲希望會有反轉
上次上台公開自爆都好似無人估到
依家唯一可以救到套劇就係
海仁白血球升返 可以做本身嘅手術
之後再呃男二 再陰地裏搵證據再收佢哋皮
今晚呢集啲糖有玻璃碎嘅 唯有期待聽晚嘅反轉
上台自爆, 依到叫估佢唔到

但佢做D劇情俾人知佢要咁做, 仲要做到咁明顯,之後一把車埋你同你講,
"講笑咋"
支筆, 阿爺死, 海仁, 9000 億
分明係阿爺俾支筆海仁,之後海仁俾支筆阿爺, 阿爺死之後錄音話俾海仁聽9000億係邊撚到, 再用D錢屌7奸角
重組句子係咁玩, 答案都應該係咁
依家係, 阿爺死, 之後用支筆同海仁9UP, 之後9000億俾牛女士睇D AV發現係邊, 屌你老母 仆街啦去
甜極好似都係有種遺憾
腎仔無論點笑總會留有一絲悲傷
海仁講哂佢3個秘密我都心動唔起
因為就黎要做手術仲要乜都唔記得哂
反而越睇越心噏 今集好唔過癮

下集似係拒絕做手術 接住唔知車禍定失蹤
佢話要為自己而生同死 寧願帶住記憶去死
仲叫腎仔唔好成日令佢想活下去
喊到呢個程度呢套劇第一次見
Btw 我一早就講左支筆唔會用黎講錢同破案而係用黎自白
依家唯一救到個劇結局就係
海仁死撚左, 之後海仁一早留左MSG俾男主, 叫佢用自己未死去呃男2, 之後救全家
一係男主死撚左,之後海仁扮失億, 用証據去屈男2, 之後女主記得晒所有野, 之後係到喊喊喊大結局

如果係女主失億, 男2扮老公, 之後女主睇到男主個VIDEO 再扮失億去呃男2,咁就太ON9了.
咪ON9囉, 你自白咪好好地自白, 死撚左去就多9如啦,
你可以話死先可以俾D屋企人有返D股票, 咁你都可以講果9000係邊姐
就算佢地去到果9000已經俾人拎左, 咁係奸角勁, 阿爺無用姐
依家佢用支筆ON99自白,再跳樓, 係無撚用阿
下次揾, 2個當紅既男女主角, 之後是但寫返同一個背景, 一樣做到個效果,D人係睇個演員都唔睇據情, 要睇狗血劇我睇頂樓果D唔好
佢咪講左俾海仁聽喺防空洞
之後俾二奶發現佢扮傻最後先決定自殺
將死既人 破唔破案 錢都唔係重點
所以先用支筆自白
仆街喇
成份結局劇本比你講哂出黎
我仲洗睇咩
我上個post已經講 睇到11集開始覺得有啲悶 啲情節好似係咁loop咁 又虐心 想等出哂睇下大家反應先

個個都叫我繼續追依家睇黎唔洗再追 其實睇到第10集係岩岩好
倒翻轉個故仔先通
最好緊係男主出事昏迷
女主想等到男主醒翻先肯做手術保命

硬係要拖住黎寫
依家又玩多次女主扭計出走
剩係氹佢去做個手術都用成集
仲邊有時間覆灼牛女士同記翻d野
好耐冇咁認真追過韓劇, 點解都係臨尾香
其實我覺得用來白自冇問題, 只係好似烘托唔到氣氛咁
點解我覺得你呢個就係結局, 今次PK啦
之前唔係有人爆咗結局 話海仁真係失憶 然後又受賢佑溝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞