[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 VI

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
因為睇親韓劇都係睇喪屍,打殺一堆
想問啲愛情係咪都係咁
呢到頭3,4集之後
就係每集就係睇到男女主獨處講二嘢就眼濕,一係就申手去拖住,攬住,就幫女主披件衫
好似loop左幾多次
我會揀李鐘碩!李鐘碩又係拍親啲電視劇都好好睇!好識揀劇本
如果德國醫生IG話睇埋第16集
睇個款今晚唔似做手術 另外無記錯場法庭戲賢佑呀嫂好似有份拍
分分鐘今集劇情標得好快.....
但李生走樣走得幾勁 w果陣真係好靚仔但唔知而家係食藥定幸福肥腫得好勁
想推趙寅成同池城
趙寅成沒關係最後同d.o.場道別戲我睇幾多次都喊,佢啲內心戲好勁

池城唔駛講,12個人格都做到出晒彩
原來最初係搵iu做
Kill Me Heal Me?
係呀,扮學生妹最好笑
呢套都真係必睇
iu依家可能後悔緊,但好彩唔係佢做
愛情劇係咁㗎喎,講到尾都係睇男女主角夠唔夠吸引
冇咁on居啩,女仔留長髮有幾難
冇話後唔後悔既,始終都係一個歌手

有我的大叔做代表作,已經夠哂數
港男十年前妒忌金秀賢
十年後再妒忌金秀賢加埋肥姜AL
真咩,上年套big mouse幾差下
覺得佢演技巔峰係聽見你的聲音,之後好似冇乜進步
牙u同智媛bb最神奇係咁啱都分別接過朴海英(我的大叔/出走日記) 朴智恩(製作人/淚之女王) 同林尚春啲劇(三流之路/您辛苦了)
今晚集唔做手術,第16集先做手術之後失憶

似OE
係做手術前拖拉有咩問題,你地開上帝視覺啫,現實手術末必成功,又可能會失憶,會諗係極其正常,年終有幾多可以做手術就ok既人都選擇唔做
聽見你的聲音開始有演技
巔峰反而係Pinocchio
諗著食金秀賢+iu人氣 + 情侶話題喇 開價應該唔夠
被告人池城同嚴基俊兩個好戲到癲
iu接左我的大叔導演導嘅劇 應該檔期撞晒 但係我覺得智媛bb啱呢個角色多啲
不過佢地好興帶髮片 睇落厚啲好睇啲掛
李美珠都成日帶
被告人我都有睇,但唔記得內容了,記得池城都好好戲
我都覺手術前掙扎情節好正常
海仁經歷左咁多先同賢佑一齊返
真係失憶的話一野就格式化晒所有野
連賢佑係邊個都唔會記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞