[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 VI

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
諗諗吓會唔會反高潮話就話會失憶,最後完全冇副作用,因為佢好強調係好大機會失憶而唔係一定,好似之前開記招都以為女主會同男二結婚保男主,最後撚曬全世界,同埋剩低三集間公司都未搶返嚟其實真係未夠時間講埋失憶
姑姑以為收情信都好笑
海仁SHOW婚戒果場真係爆咸
想問一句, 個阿爺死係為左用支ON9筆去同海仁吹水?
李到晛

佢喺壞媽媽、五月的青春、死期將至(客串一集) 啲喊戲都好好
海仁一喊 我都一齊跟住喊
可唔可以係播完兩個人新婚生活甜完先收到德國醫生call知可以做手術但失憶啊,而家甜中帶虐喎,賢佑心裏面咁難過,甜得唔開心…同埋連個正經嘢kiss戲都冇,激死
唔會癲到女主撞車失血過多要輸血,但係只係男二match到血型,所以輸血俾女主,之後就令到白血球升翻(唔好問點解。。。),就可以有條件做翻之前個手術好翻搵男一。。。完
李炳憲都好勁架。陽光先生、我的藍調時光都正
但啲甜係帶悲傷。
南宮珉 有佢的劇都必睇
重新裝飾過間房,放滿自己同海仁嘅合成相,扮哂浪漫咁。
條毒撚揼撚晒人地兩公婆啲嘢就可以當人地冇結過婚咩?
聽日扭扭擰擰唔肯做手術一集,做完手術失憶一集半,最後半集fix返晒所有嘢,完
最理想係扮失憶, 利用返男二, 裡應外合拎返屬佢哋家族嘅嘢
英雄難過美人關 喺老婆面前變到好遲鈍 講埋咁白話公車男就係你都get唔到 仲哦
呢個真係冇料到仲以為爆二奶啲衰嘢指證佢落藥 點知係同屋企人講道歉同講愛你哋
睇到呢到我都笑出聲
細佬同老豆/姑姑同張國榮
今集呢兩條線都好睇
屌你 我唔撚理有咩夫妻相處嘅深層意義
總之再玩失憶就係狗血到仆街
咪撚恃住兩個主角好演技就亂鳩咁寫
後記
再一次讚嘆金秀賢嘅演技
(真係每集都有啲位覺得佢好神
話說今集賢佑呀哥呀嫂講係queens 集團小股東社團 加埋而家啲股份比例爭咁近 會唔會最後係呀哥幫手反cup 但出去玩漏左垃圾果度笑死
仲問番海仁:點解

真係激死人
希望聽日係今日嘅反轉
反黎反去
作為觀眾已經反轉疲勞
屌今次鋪水泥唔止封水泥佬仲要封埋佢老母
真係唔想再睇佢兩母子條線
狗血三寶玩埋失憶都算
如果海仁做完手術真係俾水泥佬扮到佢老公
唔等大結局都已經要寄刀片去朴大媽度
兩公婆經歷咁多嘢兜兜轉轉最後仲要咁樣玩
咁前面寫嗰啲互相體諒同和解有咩意思?

今集咁重甜都估到後面一定食屎
可唔可以唔好等到16集先有天台燒嘢食結局?
可唔可以而家就HE
RIGHT NOW
斷估講到命中注定初戀咁唔會bad ending 掛,想死咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞