榴蓮式中世紀屠龍《龍族教義 2》 有人覺香有人覺臭 (4)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
唔得 見到部車 條19唔同我講嘢唔俾上車
跟住部車冇耐成部車直接消失
迫住要LOAD旅館SAVE, 隻驚真心痴撚線
zelda依啲真10/10好難比
𠵱隻capcom 2 3線game嚟
玩到好頭暈
又冇路線跟
聽講呢個任好多bug,
你試下用另一個方法啦,
唔駛load save,
第二日去跟踪牛車,
跟到一段路之後會跳劇情自動去左關口 (成部車消失應該係呢個關係)
就係唔得
我跟跟下部車直接消失咗...
然後去埋關口咩劇情都冇觸發到
你back up save先
之後去訓一晚到夜晚
Pawn留係城 再脫裝同個馬車佬講野試下
之前我都係卡左唔同我講野 訓左晚就得
隨從㩒右掣wait 唔好跟,自己熄油燈先再跟牛車後面走,到關口自動有劇情打士兵,再㩒come叫隨從嚟。
bug咗無牛車,訓一日再去相同位置會有翻。
人地個主人SET左任務做獲得飛石
執倒會唔會比佢拎左?
定一人一舊?
要道具既Pawn任係要你交比作先計數
睇Reddit 話DD2既人手得其他capcom ip既4分1
做到咁我收貨了
呢個都係好多人屌既位
最勁既武器喺曬商店
搞到啲洞穴無人有心機探
敵人真係少,就算係啲龍都隻隻咁上下,爆完機冇邊隻boss 真係有氣勢
應該唔係bug,如果唔扮隨從(裸體同車夫講嘢)選擇跟蹤嘅話,係需要同牛車保持一段距離唔可以俾車夫發現,佢見到你就會消失,行遠少少跟一陣就會劇情飛去關口
點跟 我試過旁邊等咗勁耐都唔開車
等耐少少,我等咗成差唔多5分鐘先開車不過我喺屋企瞓到夜晚就即去牛車個位,可能瞓醒係夜晚7/8點,遊戲時間未到凌晨佢唔開車
請問下想解[你知曉什麼]第3題智慧 係唔係一定要買ps plus先解到?
單機應該都有得召sphinx parents? 你去哈波村粒石睇睇
想問吓係咪有個任會問你幾時拎第一座基石定第一座基石擺喺邊
係第一粒探求之證
仆街,已經唔記得左
搵到了,唔該大佬
二周目見

btw如果記得係咩時期執 睇人啲片應該會搵到
想問除左跑牛車外邊度升lv快
而家51lv唔想去月光塔住,想升好魔弓先但發現支線都解得7788,圖又開哂,周圍鳩行好無癮
佢又無鬥技場之類既野
早知唔練基礎職
如果係咁會唔會入真結局升好啲入面都好多怪打 記住整多啲全能靈藥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞