榴蓮式中世紀屠龍《龍族教義 2》 有人覺香有人覺臭 (4)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
呢個人應該係我

sor
我仲以為普攻黎

我一直用魔弓周圍走

今晚玩復甦師試下先,可以用咁多技
黎緊主會出入幾次皇宮
都係咁鳩流流,勁扣分

你迫我入皇宮要著騎士裝/貴族裝都冇咁出戲
玩過卧龍之後,佢間廠啲驚唔再考慮
著師團甲100%唔會俾人打

其他衫你係守衛面前跳舞就會追你
D女好正
最大賣點
手制有冇得熄左個陀螺儀?
狩龍………自爆弓秒佢嗰下更有feel
係?
幾個任我係佢地面前跑黎跑去都當我無到

個接頭人重好撚緊張咁話帶到黎呢到咋
始終佢個 AI 都係舊式果款 如果 XXX 就會進行 YYY 行為,
要 set 嘅野超級多,
又易錯,
而家新式 AI 會自我學習,
新一集用的話應該會好好多, 有新一集的話...
我做法係飛腳射
幾型同埋幾大力
但同零距散射相沖
我俾88 分
framerate扣5分,npc dialoge角色生硬扣5分,2分扣怪物種類太少
其實係舞會先要換衫
爽手既話睇文件同斯芬傾計都唔洗著
我玩完仁王1之後已經無玩過之後個d
唔係話唔好玩 但行路交任打同幾款怪loop+弱智帶路ai+fps drop 好勸退
(玩左十粒鐘)
有場打龍打得勁好,end得好型,全隊冇扣血
然後隨從會話「你真係用到好出神入化,等我俾番我個boss知先」 聽見開心咗一下
我覺得75-80啦
optimiza 我會覺得接近災難級
係比2077黑畫面好小小
其實佢個帶路 AI 係跟返上次召喚佢果個人條路線行,
例如我召喚左你隻人一齊去 A點,
下次你去 A點時佢會跟返我條路線(或者曾經有人帶過嘅最短路線)帶你去,
如果我係法師有啲位可以飄過去的話,
佢帶你行果陣就會仆落去
最抵死當初第一次入彈個教學話夜晚入去會俾人捉
我到而家仲戇鳩鳩留一套有錢人衫入城前換
但有一次懶理重裝入去都無理心諗
第一次入雞竇時話要會員証先俾入,
我唔理佢繼續行,
跟住就俾人打,
到入城時又話會俾人捉,
我驚到即刻走返轉頭...
到後尾先知原來乜事都無
話時話,
我行錯路入左寶物庫但條匙仲喺度嘅,
唔係話只限用一次咋咩?
拎左個反射盾應該係寶物庫無錯啦?

咁好似劣劣地
呢樣野我都有同感

基本上,我覺得最癲係你去監獄開鎖放人走係冇人會理你
隻game根本就係玩過上一集,愈了解佢既特色同缺點既人先會屌得愈勁,無玩過上一集就會好似我哋第一次玩上一集咁,覺得好驚艷,足夠忍耐佢所有既缺點,得班死忠同製作組先會覺得隻game缺點唔係問題,所有屌佢既都係跟風,唔了解佢既ON9

PS:其他問題我都算,當俾500蚊買個一代大型DLC睇新劇情同新職業,但主城嚴重LAG機問題呢啲嚴重影響遊戲體驗既野竟然都咁多人接受到,唔怪之得佢對改善LAG機條條揈,寧願加新功能都唔搞搞佢個主城
廚房下面就係,果陣我係無匙跟王妃尾入去又唔會捉我
咁我無去錯...
我記得果陣有個女人走出黎,
跟住我入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞