榴蓮式中世紀屠龍《龍族教義 2》 有人覺香有人覺臭 (4)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
王城中央廣場附近會有個士兵樣嘅NPC
第一座城裡面無啦啦會有士兵追你俾任
唔見有你invite一係你俾個id我
復甦者 賊加弓手
普通攻擊,斷頭台加煙彈已經夠我打哂所有怪
弓係因為我會隻大怪就死果陣叫隨從wait 等我用杜麗莎弓執雞拎經驗
如果唔要煙 換魔弓招技會唔會好易死?
同埋係咪要入左紅世界先可以用龍晶換武器?
加左
無用過魔弓唔識
無野係煙彈同斷頭台解決唔到
之前入真世界又要護衛魔弓兩公婆
去緊果程無啦啦一次過出哂獅鷲 牛頭人 大狼 都係咁樣轉死哂
咁你第三招技帶咩
裝左弓果招猛射但佢起手好慢未用過
玩左咁耐第一次聽到,個請黎既隨從問我個主隨係咪一直都同一個職業
玩pc版用mod哂少好多時間 叫做可接受
利申:玩咗兩日
想問下有咩優化mod可以升fps
入城得30令fps

救命呀 呢粒垃圾證邊到架
如果你去埋火山清晒啲嘢 咪去入海底城
隻game 如果用mod 玩 好玩好多, 玩緊2周目
呢隻驚真係睇到好多人係戇撚鳩

有少少留意隻驚玩法或者有玩過第一集
都唔會攞佢同BG3 比,fromsoftware已經係信仰冇得比
再玩一陣就會知啲課金內容其實非常易攞

喺連登都睇到有班只係乘機屌Capcom,除咗城入面優化差,UI唔流暢,好多屌嘅嘢柒到駁都降低智商
仲有釣魚撚,Xbox撚,玩都冇玩做YouTube 玩家 兩個鐘玩家看圖作文 落井下石
連最鍾意跟風嘅平民工作室今次都忍住,唔未爆機出片,等到尋日風向差唔多定晒先出片
應該係去到某一個時數個pawn就會問
個主pawn都有問返主人佢依家法師稱唔稱職,之前一直做開戰士
教魔法火雨個𡃁妹
佢呀婆做完任面紅
係好慢 你玩開ubi嗰堆就唔建議
即係你未轉過職佢咁講
我有試過差3人行差1人叫我招重劍
我覺得算快
行一陣就有怪打
rdr2同death stranding開頭真係慢好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞