榴蓮式中世紀屠龍《龍族教義 2》 有人覺香有人覺臭 (4)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
凝聚烈焰加無盡魔箭打BOSS好爽
打巨人前要唔要回收返D基石
唔洗
爆機會幫你全部入倉
奇美拉獅頭會出物理招 羊頭出法招 蛇尾出異常 最好係先打蛇同羊 咁佢威脅性會大減
盜賊學哂大師技無腦過
爆幾爆就死
我都係盜賊無雙流,奇美拉原來要咁分
有無人裝過CRAZY SHOP MOD?

唔識更新d item數量既
初期噴水池個乞衣任
老實講,唔睇攻略我真係唔知點樣可以等到佢去窮人區度飲酒
之後換衫又係要等
我係夜既隨手入屋睇吓有咩偷既時候無啦啦執左件乞衣衫,然後任務推進…
晏晚路過貧民窟見到佢飲緊酒flirt緊囡之後追蹤咗佢成日

我覺得製作者想要支線做到以前啲RPG或者社群遊戲咁
要玩家口耳相傳先知點攞到任務或過到關

尤其嗰啲搵人搵地點,DD2又唔似薩爾達BOTW地圖咁有辨識度同咁多提示引導
玩家唔靠pawn,自己一個人搵答案真係廢時失事
復甦者好唔好用
用開鬥士覺得手感幾好又唔慣要轉武
同埋樓上話復甦者升級啲數值會低啲?
個真結局救返隻game好多, 會令你覺得晒咁多時間做啲支線係值得
其實佢預你周圍搵料

你爆機時如果正路咁殺龍ending,想再開二周目時佢會問你4次,其中兩次仲非常惡咁話「而家警告你,你係咪仲未睇攻略或者其他玩家既意見?如果你睇咗,又明白晒,先好同我按個是字」,我見佢咁串就更硬按咗4次「是」,浪費我4個鐘speedrun二周目,後悔到我pk
凝聚烈焰 無盡魔箭狂轟 簡單暴力唔扣大血
攞到魔弓了 但係無大技既 係咪bug咗 之後我返去佢地間屋搵佢老婆 講兩句變咗護送任
之後又失敗咗 想問點先可以攞到
值就唔係晒時間
啲任係好玩
老實講大部份都好悶, 最記得嘅係同結局冇乜關係嘅修女同雨果, 仲有獅身女啲煩膠任, 其餘玩完都冇乜印象

starfield 80%好評你邊度平衡世界過來就當你講steam有人可以俾錢洗好評係真,今次邊個俾錢洗負評敵對公司

OK,你啱,你啱灑,全部人都係錯,你既觀感最正確
上網查完先知原來 如果你真世界死左 去返覺醒日重問如始開波有動畫 有暗示式解答阿伯身份
我真世界冇死過冇睇到 呢個細節位又幾好
冇玩過第一代
玩左幾日
除左入城drop frame會屌鬼之外
完全唔覺dd2被人講到咁差
反依我覺得同bg3一樣,越玩越好玩

不過ui可以做好D
地圖d公仔睇死人
同D任比多些少提示
有d任真係好大機會會miss
如果你係PC 有好多UI mod可以裝
利申 裝左勁多ui mods 隻眼舒服好多
歐美而家屌埋劍星人設添,而家歐美風氣好難作為參考。
解Sphinx任拎大龍心復活算啦
同埋建議搵複製佬複製 都係30000一粒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞