榴蓮式中世紀屠龍《龍族教義 2》 有人覺香有人覺臭 (4)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
借問聲,魅力胸衣係咪已經係最強防項
同埋就咁一件魅力胸衣,定還是上衣+下褲先好
諗起希XX個傻鳩機都未爆就屌隻GAME係垃圾
呢樣野本身我覺得都幾寫實幾好
隨從死左俾啲傷痕佢當係提醒玩家唔好亂當main pawn係condom

但係配埋龍瘟呢個設定就變左反人性設計
個main pawn隔兩日就中一次龍瘟就要掉佢落海
溫泉島又咁後先去到
好快就成身傷痕
我就嚟癲
又有粒垃圾證明明指住果個位周圍上下左右行哂都見唔到
平時好少留意香港game review, 但係成日有friend send 佢啲片俾我睇每次都係睇左一陣就頂唔順懶音勁到
希xx不嬲傻尻抽水撚黎架啦
你真識食
見佢讚星空都ok
但踩2077 2.0 dlc
都知佢咩料
條友好撚小氣㗎 又會係佢啲片陰啲陰啲串咩咩粉唔鍾意呀咁
講時講
呢隻驚未出前有班Xbox撚通靈咁講體驗會好啲
到真係出嗰陣認得出名嗰班打手都消失晒
呢個希治閣有玩十幾個鐘,喺打手中已經算敬業
佢由xsx同ps5出嘅時候以經係咁踩ps5勁偏見
因為佢1代做得唔錯,D人期待佢2代可以改進好1代既缺點再推新野,結果佢完全copy&paste所有缺點仲要lag到PK都敢推出來,仲要串到夠膽死話係特色來,LAG機明明CUT灑D垃圾無劇情NPC就得,佢個幾星期都唔FIX,再加上成班死忠仲講到佢天上有地下無咁好玩,中過伏既咪更加屌佢囉
玩到去火之國,真心覺得唔係d人講到咁差

係好少用fast travel ,但係有牛車,有纜車我覺得幾特別
同埋死左,其實一般都唔會流失太多進度
竟然?我獲獲都比d腐肉人地
復蘇者點玩法,技能實際可以放既得3個,而且大師技又放唔到
同FF7R一樣俾人放大咗小遊戲既問題
總體爆完感覺我直頭覺得超值,500 蚊買價值超過1200 蚊既content
想問比兩皮野叫雞有無咩特別?
我無玩過第一集,買左返來,睇人講game以為中左伏
但係玩落真係幾好玩。

玩到巴爾塔,其實我覺得行路果度真係唔係d人講到咁差.....我覺得合理範圍啦,唔會真係行一個鐘都行唔到目的地。
而且牛車都幫到cover d路程。

故仔主線支線都算有心思,起碼講到個故事出來。唔係淨係求其作個理由叫你去打十隻哥布林。
啲支線有心機過好多大作驚啦
我覺得希XX同平民都okay ge,如果淨係參考的話。
唔好太認真,自從XB2同shadow of Mordor 之後,我對平民有少少保留
講真,我覺得佢好過FF16......
FF16我玩到一半棄咗 啲劇情悶到仆街 啲支線直頭copy and paste
要衰過ff16 都唔係咁易
我都覺好過ff,ff玩左一陣就棄左
我自己好耐都未試過
打機無停手,依隻好玩
FF16仲有一個敗筆位係得一隻角色用得一把武器用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞