榴蓮式中世紀屠龍《龍族教義 2》 有人覺香有人覺臭 (4)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
一隻game就顯出只有某工作室評語持平
紅世界加buff
20 分鐘內升爆
屌 我都係
係咁斬斬斬食屎狗
要跳上架車射尻佢地
想問有冇巴打知假王叫咩名
仆街隻隨從中咗巨龍症 所有NPC俾佢殺哂而加要去執屍
個d咩碧玉,虎眼石個d係咪可以賣哂佢,唔會用黎強化裝備
我用巫師解果陣都係咁
想問雨果個任要點先有工作介紹比條粉腸?
比左幾千蚊之後逃獄
呢啲我留呀。到你要果陣就難搞
我咩都無賣 裝又無買過。身上有成40幾萬。我係咪有啲唔正常
係咪要送幾次花先有任務?
我都係唔敢賣野
但d藥無咩用過
藥又唔洗慳既。打多啲蜥蜴有著數
D寶石之後強化係的確會用到 建議唔好賣 當然你用其他裝都得
唔肯定同好感有冇關係(我有送本身唔知有任純粹想媾),我自己係俾老闆娘救過兩次(第一次王宮涼亭kiss第二次去完舞會再去雞竇)再隔段時間搵佢就出任
我而家身上啲裝都係周圍行開箱開返黎。家下40幾lv 無力又脆皮,主要靠隨從
去睇下先 ,我都有送一次花比佢,之後就冇搵過佢
我勁缺錢,係咁買新衫俾條女著
整容有無得變獸人族?
你入屌鬼post講肯定好多連登仔支持你呢個一代玩家添
見識過starfield一個月洗到80%好評日日打飛機
攞steam啱啱出嘅評論嚟肯定自己

成隻驚用UI 道具嘅情況喺遊戲流程中本來唔多
始終隻驚唔駛成日砌裝 賣嘢,裝備升級唔駛用個垃圾道具箱
巴打同希治閣一樣眼光品味,老玩家期望越大呢代DLC不如
因為咁玩唔落唔通話你錯咩,因為你真係好嬲好嬲吖嘛

好似歐美Game dev講from software啲UI好差似十年前設計見到就反胃玩唔落咁,互相尊重
蜥蜴𠵱啲野 你唔搵佢佢都會搵你 勁煩
後衛真係要裝降仇恨 強化打停硬直
俾人埋身就收皮
請問下,我進度好前,連偽王登基都未做,
有咩方法可以去溫泉,隨從死完對波一個大X傷痕係度
我去到獸國但有度門係度擋住
大好多,行撚到仆街
偷渡過火之國 再去地圖最下個大洞穴偷度火山
不停瞓都可以消疤
偷渡有好多種方法,google偷渡就有幾種,但去温泉條路真係好長同啲怪物好勁
一周目早期去死幾廿次都未天黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞