你講你對人一見鐘情/怦然心動嘅一刻,我將佢畫成幾格漫畫

394 回覆
865 Like 8 Dislike
Ocamp 跳口水舞 跳到浪花一朵朵嗰陣係圍內外圈 面對面咁嘅
跳到:我知道有一天 你一定會愛上我 個動作係指住對面個人跟住畫心心
嗰陣我喺外圈佢喺內圈 本身唔係對住
唱到呢句佢專登攝過去企我對面畫心心比我

唔該巴打

p.s. 係男仔畫心心比女仔
男既拎住一隻半個人高既鬆弛熊公仔喺朗屏站等

女既黎到見到好感動

然後就雙手拎住隻野

最後兩人相擁
無聊嗰陣上上下連登見到畫野post,入到去見到第一幅馬上心動。
外型: 男仔長髮,一半頭髮紮起做bun,白tee,深藍色短褲,拖鞋
個時同佢食完野 佢送我番屋企
行一條好靜嘅路 同佢平排咁行
佢之前已經成日叫我除眼鏡佢睇
咁我咪襯冇咩人 如佢所願 除俾佢睇

除完之後 我同佢對望左幾秒
讚我除左眼鏡都好靚
當我望番向前之後 佢就彎低個頭黎錫我
(事關佢都高我成2Xcm 一定要彎一彎低個身先錫到我
第一次佢想錫落黎個時我避開左 第二次先俾佢得米
之後就同佢確認左關係 拖住手行埋條路

同現任就係咁樣開始嫁啦 佢錫我個一刻我呢世都記得

麻煩你了

呢篇好sweet

lm 畫得好靚
樓主加油 等緊我個篇出呀
留名支持本地漫畫
小弟係日本約左班架仔架妹打波
打完之後有個日本女仔話同我順路番去
果陣係一月凍到仆街
行番去條路無遮無掩
又大風又有雨粉
見到Lawson 就買左支熱野飲
2條友就用對手捉實支野飲
點知2條友on99鬥玩用口噴熱氣
好快飲曬啲野飲
之後跑番我屋企
到左我屋企後佢好快走左 原來佢係住同我同一條線 不過差6-7站 要趕尾班車

東日本JR 我屌你老母

這些機會
樓主加油 等緊我個篇出呀

係禮堂考緊試 個男仔同我隔左兩行不過都係隔離位
其他人做緊卷既時候我就托住個頭周圍望 果陣有個老師巡巡下卷停左係佢附近 咁咁岩我視線又係跟住個老師走
正正當個老師行開左之後我一望去佢果邊 發現原來佢一直都望住我 我地對望左幾秒 成個世界都好似停左幾秒咁 之後我就面都紅埋dup番低個頭扮做卷
係禮堂考緊試 個男仔同我隔左兩行不過都係隔離位
其他人做緊卷既時候我就托住個頭周圍望 果陣有個老師巡巡下卷停左係佢附近 咁咁岩我視線又係跟住個老師走
正正當個老師行開左之後我一望去佢果邊 發現原來佢一直都望住我 我地對望左幾秒 成個世界都好似停左幾秒咁 之後我就面都紅埋dup番低個頭扮做卷

Btw 最後一齊左 變埋ex

成程我怕醜唔敢望佢
佢泊好車後問我係咪好驚佢
我即刻搖頭答唔係
佢就問我咁點解唔肯望佢
然後捉住我下巴逼我正面望住佢
但我同佢對望咗下隻眼即刻望去第到
真係好怕醜

嗰下心跳快到癡線
樓主好勁
呢個post竟然咁少正皮
加油樓主
睇得出你好有心機畫
中學陸運會前
第一次約佢(仲係同學)去運動場練跑
個陣大家坐左係地下拉筋 拉完我企番起個人 順便拉埋佢起身
拉完一時唔為意就拖住一齊跑
跑跑下我先發覺 勁尷尬唔知講咩好
仲記得佢講: "你想拖我拖到幾時呀"個樣係全世界最靚既人

lm
個時同佢食完野 佢送我番屋企
行一條好靜嘅路 同佢平排咁行
佢之前已經成日叫我除眼鏡佢睇
咁我咪襯冇咩人 如佢所願 除俾佢睇

除完之後 我同佢對望左幾秒
讚我除左眼鏡都好靚
當我望番向前之後 佢就彎低個頭黎錫我
(事關佢都高我成2Xcm 一定要彎一彎低個身先錫到我
第一次佢想錫落黎個時我避開左 第二次先俾佢得米
之後就同佢確認左關係 拖住手行埋條路

同現任就係咁樣開始嫁啦 佢錫我個一刻我呢世都記得

麻煩你了

呢篇好sweet

好靚呀 多謝樓主
樓主加油
個時冬天同現任男朋友曖昧緊,大家一齊凌晨係屋企樓下平台行,周圍都冇人,得我地傾計聲、風聲、樹葉聲,大家嘅距離一直都唔敢好近,有時撞到隻手又行開返少少咁
個日佢着灰色長到pat咁嘅大褸,有拉鍊,出面再有排仿象牙扣,我好似着長褲t裇加件褸咁,佢話好凍
我話:緊係啦,你件褸拉鍊都未拉盡,d風走哂入去。佢停低咗:咁你幫我拉。
我就傻傻下行咗去佢面前幫佢拉,佢仲行埋咗,我塊面感覺到佢呼吸嘅氣息,我一路拉一路聽到自己跳得好快嘅心跳聲,面紅哂,我拉完拉鍊就行得好急,轉移話題
多謝樓主 唔知畫返出黎會係點呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞