你講你對人一見鐘情/怦然心動嘅一刻,我將佢畫成幾格漫畫

394 回覆
865 Like 8 Dislike
走數了,sosad
做helper,叫我地兩個搬野,本身一人一把撥扇,但我要搬個箱叫佢幫我拎住把扇先,跟住佢竟然一路行一路幫我撥埋扇,雖然我行先睇唔到佢個陣個樣,但一定正到仆街,佢長直頭髮。利申冇問到佢電話幾號屌

睇左好耐佛經都平伏唔到
怪大地眾生太美麗
做helper,叫我地兩個搬野,本身一人一把撥扇,但我要搬個箱叫佢幫我拎住把扇先,跟住佢竟然一路行一路幫我撥埋扇,雖然我行先睇唔到佢個陣個樣,但一定正到仆街,佢長直頭髮。利申冇問到佢電話幾號屌

睇左好耐佛經都平伏唔到
怪大地眾生太美麗

推到條女見到
係外國讀書果陣,果陣同個女仔未一齊,有日佢係我宿舍溫完書之後準備同我出去食飯。咁我中意襯衫綁腰,佢笑我男人老狗做咩著裙,所以我就反駁佢你係女仔都無係我面前著過裙,之後佢黑我面。然後我就突然攞起一件衫係佢背後突襲咁綁係佢條腰(因為我183佢158,我件衫對佢嚟講好大件)。佢口裏說不,但係又企定定畀我綁,綁完之後我一手抱起佢面對我,好記得佢果陣西著我面但又要攬著我。從此以後佢就中意左綁衫既習慣,就算同我分左手都記得。

睇左好耐佛經都平伏唔到
怪大地眾生太美麗

相認啦唔該

睇左好耐佛經都平伏唔到
怪大地眾生太美麗

出黎啦係咪唔想相認?
樓主我等左好耐啦
樓主畫風有種心寒感覺
有呢個平台大家share啲幸福真係好正
同埋樓主你真係畫得好靚
係咪冇再畫落去啦
係咪冇再畫落去啦

樓主呢?
潛左落深海了
先形容一下外觀 男方帶黑色漁夫帽 平陰 面尖 腳幼 女方:斜陰眼大短髮 著短褲
我見親哩個女仔都會怕醜面紅 dup低頭
有一次忍唔住做主動 拉住佢過馬路
佢無鬆手 拉拉下變咗拖住佢 其實大家都好怕醜
但就唔出聲繼續拖到送佢番屋企樓下
攬住咗佢問佢可唔可以做我女朋友

樓主走數
第一次心動時刻

見到幾個人係度玩飛碟
其中一個男仔跳得好高
又接到碟好勁咁

第二次心動時刻

一大清早收到個男仔個whatsapp safe flight(我個日上飛機)

第三~N次心動時刻

差不多每晚都約一齊食晚飯

我係女
番工睇下有冇野做試下接力先

龜速進行, 睇怕要畫到2046

[img][/img]

[img][/img]
第一次見面,大家互相偷望對方,對到眼又好怕羞,嘴角係咁忍唔住上揚,視線又好難離開佢,同一兩句說話已經覺得心臟病要發作,然後每晚都會諗起佢傻笑..
番工睇下有冇野做試下接力先

lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞