你講你對人一見鐘情/怦然心動嘅一刻,我將佢畫成幾格漫畫

394 回覆
865 Like 8 Dislike
唔畫色情野
瞓醒畫
約左個有好感既女仔出黎食糖水
知佢鐘意公仔 就買左隻比佢
咁岩傾計傾到鍾意咩公仔 佢就話鐘意某某角色
我又咁岩買左個隻角色既公仔(事前唔知佢鍾意呢個角色
跟手送左比佢
佢收到個一刻 笑容靚到痴線
搞到我個心跳左勁多下
個時同佢食完野 佢送我番屋企
行一條好靜嘅路 同佢平排咁行
佢之前已經成日叫我除眼鏡佢睇
咁我咪襯冇咩人 如佢所願 除俾佢睇

除完之後 我同佢對望左幾秒
讚我除左眼鏡都好靚
當我望番向前之後 佢就彎低個頭黎錫我
(事關佢都高我成2Xcm 一定要彎一彎低個身先錫到我
第一次佢想錫落黎個時我避開左 第二次先俾佢得米
之後就同佢確認左關係 拖住手行埋條路

同現任就係咁樣開始嫁啦 佢錫我個一刻我呢世都記得

麻煩你了
同個新朋友一齊出去食煙, 食食下傾心事, 點知最後大家都已經冇煙, 而我就得返一支, 最後一支兩份食。好有印象個煙咀仲有紅色既唇膏印
有一次番大陸玩,去左屋企人既朋友既屋企住,而個個人就有個女。佢個女好好客,招呼得我地好周到,會車我地到周圍玩,同埋會請我地食好多野。
印最深刻嘅就係佢湊佢嘅表弟(好細個,三個月大)個陣我話想抱下個BB,但我唔識抱 之後佢貼得我好埋 教我點樣抱BB
個一下我就比佢吸引住左,覺得佢係一個好好既女仔
就係咁,我就鍾意左佢
(佢髮形中分 冇紮頭髮既 長度中等)
唔該你啦樓主
瞓醒,開始畫

約左個有好感既女仔出黎食糖水
知佢鐘意公仔 就買左隻比佢
咁岩傾計傾到鍾意咩公仔 佢就話鐘意某某角色
我又咁岩買左個隻角色既公仔(事前唔知佢鍾意呢個角色
跟手送左比佢
佢收到個一刻 笑容靚到痴線
搞到我個心跳左勁多下

終於搞掂一個 sorry 我畫得慢大家等下

你個名
你個名

坐我隔離 食食下飯哄埋黎唔掩口對住我咳
跟住話要我同佢一齊病
哇屌原來畫得咁好
如果畫我個故可唔可以畫做兩個男仔

最好唔好啦 雖然我唔反對,但我始終鐘意女仔,亦未畫過,你腦補返啦好嘛
成個post好甜
同佢瞹昧緊嗰陣一齊出過街 全程都大家都行得好近大家 係手臂貼住晒嗰隻 過馬路嗰陣佢無啦啦拖住左我 嗰刻個心勁緊張又好開心 個心跳得好快 好想問佢點解要拖住我但又驚問完佢會鬆手 之後搭巴士都一直無鬆到手 我捱係佢膊頭 就咁坐到落車 到依家都依然記得當時種心動
Btw 已成ex
個陣係ocamp我地組坐埋一個圈黎玩 點知玩玩下有其他組圍埋黎一齊玩 我第一眼見到個男仔就覺得佢係我鍾意個type
之後到disco night 我真係冇注意到周圍 點知隊band一開始唱歌我發現個個男仔就企係我隔離 因為個陣d人拋左好多個氣球出來 有一個差唔多飛到落我個頭到 佢幫我一手拍開左 雖然我地到宜家都唔識 但希望黎緊個sem可以識到佢 我係比較矮 佢係好高既 15x同18x 唔該哂樓主
同佢瞹昧緊嗰陣一齊出過街 全程都大家都行得好近大家 係手臂貼住晒嗰隻 過馬路嗰陣佢無啦啦拖住左我 嗰刻個心勁緊張又好開心 個心跳得好快 好想問佢點解要拖住我但又驚問完佢會鬆手 之後搭巴士都一直無鬆到手 我捱係佢膊頭 就咁坐到落車 到依家都依然記得當時種心動
Btw 已成ex

補返 我同佢身高都爭幾多下 爭成1x cm
個陣係ocamp我地組坐埋一個圈黎玩 點知玩玩下有其他組圍埋黎一齊玩 我第一眼見到個男仔就覺得佢係我鍾意個type
之後到disco night 我真係冇注意到周圍 點知隊band一開始唱歌我發現個個男仔就企係我隔離 因為個陣d人拋左好多個氣球出來 有一個差唔多飛到落我個頭到 佢幫我一手拍開左 雖然我地到宜家都唔識 但希望黎緊個sem可以識到佢 我係比較矮 佢係好高既 15x同18x 唔該哂樓主

好有畫面, feel 好夢幻 :)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞