點解無咩美國人簡移民香港?

390 回覆
4 Like 41 Dislike
AT&T 幾年前話開始infra但冇咗影
另一個選擇就係咩dish,仲用衛星

不過真係考慮下完約含淚轉5G
越掩飾就越易穿
真係 佢一定住咗好多年
警世:唔好移民去美國,特別係美國加州

《你問我答》係美國地獄加州嘅大年初一
https://lih.kg/3625597
我個fd 好似att
我有排同佢隔日輪住死,再唔係就Pg&e停電
某程度上MAGA清講得啱
自從AT&T upgrade咗做fiber之後呢幾年好似一次都冇停過
係貴啫,不過我住喺度冇得揀,得佢一間獨市
唉我呢邊Comcast獨市,成日都想搬,但冇辦法
不過希望聽日wfh唔好又outage 唔想周圍搵wifi
一路用開Verizon FIOS 300M, 好stable, 但我冇打online game
tmobile 5g 好似都好睇地區?見過有人話佢好慢

reddit d 人好多都推薦 sonic fiber
我cheap精用緊metro 算係咁啦
用貴plan 都係為左年年換機
Further delay eta 8:30 但話可能再de
師兄係咪住西岸
有返 Twitter 個客服大咗我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞