召喚痴線西 (252)

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
Elaine 買野睇得佢真係好中意然後鳩買
我覺得睇佢開箱都幾開心
到底仲有邊啲毒撚覺得呢條女係純品?純品專登着到條裙咁短俾人睇?真係盲嘅都睇得穿呢條女
吉吉最開頭啲片好睇好多,有英輝加持
我想痴線西一路睇痴線po我一路啜佢腳趾 稍為心情唔靚就一腳伸埋黎 直頭當我狗都不如 用粗口辱罵我 等我無地自容 諗起都爽
入左fh之後露晒啲大陸妹真性情出嚟啦
一開始就扮純情 melody 人畜無害咁
然後過橋抽板跟Serco賣衫
又要賣又做得hea過人 賣衫啲相淨係想影靚自己
件貨嘅details乜都無
之後又開始走火入魔又攝pad又吹到按摩豐胸成功
話自己為咗健康增磅 但又賣廣告做機溶脂
開始係咁露肉 引狗公
個樣又越嚟越腫 啲五官又柒 又同小斯撞樣
都唔知依條女哪來的自信 照下鏡啦好嗎

對於變態佬一律負皮+blcok就可以
廢話唔洗多講 唔好俾關注呢啲人
大家繼續開心圍爐討論
十年八年前已經見佢買Hermes mini Evelyne 包色咁款
個陣仲心諗咁嘅袋都買
點知而家勁hit
佢走得好前
記得以前佢都係搵代購買h袋
應該係疫情先開始配貨(ig 紅左?
之前見佢整野食都整得好靚
我淨係知佢日常已經係lv chanel起跳
對佢黎講真係同我地去u記差唔多
睇佢luxury unboxing 好爽 好有跟住一齊洗錢既feel
以前全世界都搶chanel boy 佢買左勁多個cf
而家cf升到砰砰聲 羨慕死
仲有佢啲長腿相 真人160都冇
🐔
on9?
你邊到鄉下 北韓仔未上過網?
咁都叫變態 連sm都唔識?

屌,頭先扑緊野
https://lih.kg/2926292
扑野都要通天你就真係姣啦
召喚痴線西(163)
https://lih.kg/tKeJefX
#400 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你有女朋友未?
同埋知佢之前好鍾意ansonlo
而家開返關好似追都冇再追
個陣佢俾我嘅感覺係 人有錢起上嚟真係好痴線 咁追星法
我諗好多人睇yt
都係為左睇d平時自己接觸唔到既階層
所以elaine hau個陣成日比人話bad taste
但都好多人睇 特別係咩名牌開箱
搞到越黎越多人拍
係啦
仲要唔係啱啱有咗
未, 前兩個月先同sp扑左
依家認真搵緊

原來已經生埋 滿月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞