召喚痴線西 (252)

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
Lm
係咪諗住好似張芊芊兩姊妹咁搵食接job
其實我覺得佢都唔係咁老姐
可能三十中到四十頭?咁珍珍都差唔多30啦
點解講到佢好似同個50歲呀叔一齊咁
同天堂鳥有對比姐之前啲打扮後生咁多
話說佢係咪結唔成婚?

見佢之前被人求婚啲相無晒
同年紀冇關架主要係佢講野陣除
同天堂鳥係正常情侶咁
阿叔同阿珍講野成日有種等阿叔教精你既感覺
大劉個仔d fd
唔會 呢對打風都打唔 真愛
想知比人求過兩次婚係咩感受
唔係話幫佢 我想講e collar 係有震動同電擊功能 我自己都有用 不過我自己絕對唔會用電擊個個制 電擊個個制係有安全制唔係一㩒就電 同埋可以整粒膠係個collar到絕緣 係外國係非常普遍用e collar 嘅震動功能做call back 我覺得唔可以單憑話佢有呢部機就話佢電隻狗
ikr yeung shook needs to grow up 以為自己搵到珍愛seriously wtf
uncle yeung just wants big hard boobs
條片仲喺度喎
其實除非你隻狗係好aggressive先需要用,而且外國我都唔明你個普遍程度係點,上網就咁搵都有寫controversy。 如果你要用到e collar先俾到指令教到隻狗返嚟,咁我覺得你隻狗都幾可憐同你都幾無用

講笑咁講我就真係無見過Eric Ko用e collar
珍姐真係錫狗就唔會連綿喵就嚟死嗰陣自己出國玩 要carmina孭佢隻狗睇獸醫
養狗唔識去控制自己隻狗 仲要用e collar control養黎做咩我平時放狗見到啲大狗都未去到要用因為主人識控制唔係想黑佢但的確養狗要識得
應該係有上次嘅經驗 今日婚禮籌備得七七八八先公開
唔好意思轉下topic,有冇人知道Stephanie Lam屋企最近咩景況?之前成日歐遊,一係就飛日本滑雪,但最近好似都係要返大陸旅遊,感覺消費降晒grade咁,同埋好耐冇見佢晒買咗啲咩新袋
絕對唔係aggressive先用。E collar只會用vibration絕對唔建議用電擊 ,震係唔會傷到狗,震仲輕過手機震。
我唔係要用e collar 佢先識返,係預防佢走失。外國嘅park係山頭咁大,好多狗同時放繩,佢地自己玩下玩下係會跑到好遠,叫隻狗未必聽到,尤其有2隻狗以上。你可以自己去下外國park睇下,大把人養幾隻狗嘅身上都掛住educator。
唔好同我講well train先好放繩,練得幾好嘅狗你都唔會知佢突然比咩吸引走左去而出事。
PKJ有無虐狗佢自己先知,但e collar唔係邪惡到咁,所有野都可以變左虐狗在乎於你點運用。同樣Eric ko用P繩,唔識用嘅人都會勒死隻狗,harness都會勒到狗傷胸骨。Eric Ko有教人用gentle leader 你唔話佢虐狗綁口?
你養返三兩隻狗先講野啦!
幫人做Personal colour test 嘅「分析員」
呢樣留返比佢自己回應 我嘅重點係好多人見佢用e collar定佢死罪 對e collar有誤解 除非證明到佢部機得電 如果有人證明到我會一齊屌鳩佢
預左比人負評 但我覺得所有工具用唔好都係虐狗
咩都留返俾本人回應就冇嘢好討論 痴線西變摺埋西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞