召喚痴線西 (252)

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
條條片同佢啲story/post都係出去吃喝玩樂,一係就廣告,唔知真係以為移英係唔撚洗做
佢原來係打假波?點樣睇得出
下意識覺得個呀叔鐘意佢對波多過佢本人

Arashi 黐撚線 棄養貓
佢話呢條片係唔睇價錢豪洗一日咪算囉
講咩唔知香港物價原來無想像中咁貴之類嘅廢up
抵比人屌
死mk妹,棄養正仆街
好心當初就咪養貓啦
source: trust me bro
睇佢地story 似係比pressplay 簽左
我上星期去完日本 成田機場唔洗排都買到
大貨 佢吹到咁大
佢哩條片已經值得開一個post俾佢
話俾人知而家d kol幾搵到錢
等人羨慕下佢
一日洗八千幾唔係好誇張啫
除咗Celine其他嘢都唔係真係好貴,都係幾百
仲要佢係特登為咗拍呢個主題
又唔係日日都係咁

未見到呢張cap圖,以為佢洗一日幾萬/十幾萬先俾人話離地

尷尬到死雞撐飯蓋
邊撚個嚟?
棄養死全家
佢最後話咩如果日日都咁消費會洗好多錢
心諗 你其實係咪都洗咁多 關香港物價咩事
佢日日都係咁食飯搭車架啦
其他買親都係名牌同化妝品 佢唔係今日買 平時都照都買開
佢最好笑係話今日先唔睇價錢過一日
但間餐廳又話食過 個香薰你又買過
咁都唔知個香薰機同芯分別大概幾多錢 證明佢第一次買都冇睇價錢架啦
所以佢講啲野真係九唔搭八架
前文不對後語
最好笑係youtube又成班打手衝出黎護住呀小公主😂
隻眼似福頭
係囉,又唔係第一次買個堆名牌

最搞笑係佢食返之前食過間餐廳,買用開嘅香薰嘢同係屋企搭Uber出街。佢會唔知個價位係咩?

呢條片懶係想帶出個意義,算罷啦嘉樂仔你想fing 錢咪fing錢囉
有啲妹豬話睇佢洗錢好舒壓我心諗佢咪係賺你班人錢再豪洗囉
我都覺
係香港買件名牌都已經過萬 佢洗8千連埋佢d立雜野食飯我覺得都合理 突登為拍而拍 未至於離地掛
但佢個結論係好7 話咩香港物價比想像平真係on9 情願佢話出糧日獎勵自己努力工作都無咁7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞