召喚痴線西 (252)

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
係囉
幾時開始追擊家樂仔啊
等唔切啦
佢接近所有相都係側面
睇埋ig啲相 確實求婚日子應該係11月
唔會係有咗啦
似係求完又撻q多啲
隔咗半年 應該都就嚟Big day
求完又撻q
佢真係好老土

佢老母真係喊到咁

珍姐個樣真係做演咁做驚訝感動
可能第二次被求婚 無當初個種感動啦
佢老母內心:捱咗咁多年 個女終於釣到金龜
佢阿爸阿媽離咗婚?見佢無提過老豆
定係其實你身邊嘅人唔止60K以上
點解我身邊啲60k以上都好精明 會睇價錢同諗性價比
比講緊唔係淨係搵5-6萬個班,再高收入啲嗰班反而會更加着重性價比

我覺得呢個唔係收入嘅問題,而係你肯唔肯用腦袋嘅問題你估呢個世界咁多有錢人跌錢係個天跌落嚟嘅咩?大部份人就算本身家底好,都會學識理財有一套又系統嘅消費模式
佢割完雙眼皮對眼有啲似酸黃
有啲浮腫feel
屌其實真係好撚難想像呢啲人月入同中環啲ibanker/lawyer差唔多
工業意外走咗 賠咗筆錢所以佢哋搬離咗公屋
因為你身邊嘅人搵60k up係辛苦錢 唔係坐喺度自拍影吓自己食飯去旅行ootd就有錢自動過入戶口 嘉樂仔搵嘅錢梗係天跌落嚟 咁多水魚等住送錢俾佢買買買
認同
有能力搵得依個人工嘅人根本更加着重性價比 會格價
會用貴嘢但係講求襟用唔係齋睇牌子
好似嘉樂仔呢啲賺開easy money 嘅人係唔會識㗎喇
希望留名有一日等佢收皮
不過首先要追擊酸黃到完全收皮先
多謝絲打覆埋我個份
笑撚死啲留言勁多打手
係咪睇完痴線西嬲豬開左好多個分身acc

啲mk格護主犬出哂黎
講兩句又話人唔抵得
小公主搵錢辛苦? 咪撚講笑喇
笑死仲要話呢條片可以令人更加努力賺錢
睇黎呢條水魚俠平時都比家樂仔呃唔少錢
腦殘真係無藥醫
香港零售咁嘅環境 多啲家樂仔會好啲嘅
點解求婚摘花可以咁樣衰
見呢到都好耐無講佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞