召喚痴線西 (252)

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
分開好啲
可能拎咗個袋去退/賣啦
都唔見佢用過個袋
家樂仔又換左咩新車
未講既
條片根本冇嘢嘢睇佢買埋啲唔鍾意買嘅嘢
為拍而拍
以為夾硬加個名店入條片就好eye catching
分開先易打擊
四個人咪有排追擊
硬係覺得酸黃如果見到家樂仔被追擊
會勁開心
家樂仔新片著果件衫好肉酸
同佢面果條木偶紋好勁
酸黃個連登ac大派用場
唔使淨係用黎負評自己個post
Siu4
仲有隻臭雞sTong…之前開箱鑽石PP
講到隻錶只要努力返下工 就可以即刻買到
一齊諗下topic打邊好
佢成日都話好努力好努力返工
除咗去旅行 不停咁影啲泳衣相…
睇唔出佢幾時返過工…….
跟住轉頭就買一大堆Chanel Hermes話獎勵自己

呢啲風氣教壞細路….
獎勵自己有好多方法 唔係每一次都係要買名牌手袋 名貴手錶…
佢啲片仲要勁多大學生睇…
你都幾搞笑
事實就係我覺得間中一日洗8000真係唔離地
好多普通人都會咁
買部iPhone都可以話日洗一萬啦
唔通用iPhone啲人又好離地咩?
咁人哋真係努力返工嘅… 係張床到
比呀叔屌完要買名牌慰勞吓自己 心理補償
條友一定有Mon Post…
佢早排係IG宣佈自己有男朋友…
應該係見到呢度 好多人話佢做雞
咪係 去超市買餸都可以反映物價
你真係搞笑
咁佢係咪日日買Celine呀又?

首先我唔知佢話咩反映物價
因為我根本冇睇過佢條片
上面都話我只係睇咗張cap圖
而佢拍條片標題係唔睇價錢過一日呀嗎
然後你地個個話佢洗好多錢離地
點知嗰好多錢原來只係八千幾蚊
仲要係包含咗一件唔會日日買嘅奢侈品
所以我覺得呢個消費模式完全唔離地
就好似普通人換電腦換電話換手袋
都會做到一日洗幾千/過萬
並唔誇張

我係從來無睇過佢嘅片
其實你咁憎佢都日日睇佢片同ig post
都係幫佢增加views 同reach架
Stephanie Lam 同老公搞緊離婚,老公出面有小三,所以唔可以好次以前咁瘋狂買嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞