召喚痴線西 (252)

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
一日洗8000又的確係無想像中咁誇張 係佢標題黨吹到以為佢洗左幾多十萬咁巴閉 同埋講真啲真有錢人都唔會攞自己一日洗左幾多錢出黎講 佢呢啲無咩技能既youtuber拍出黎就好似之前有絲打問佢細個係咪好窮咁 比人感覺似係大陸暴發户 係咪真係咁缺拍片題材啊
係新加坡返工就叫有啲錢
咁都好嘈
一日洗8000蚊又嘈
Isabella拍下d生活片又話無內容
無內容pressplay又會無啦啦簽佢

笑到仆街 柒成咁佢好似仲覺得自己好撚正
香港無乜KOL係有貢獻,全部不學無術出黎呃飯食,想知佢地幾時會收皮
有冇小三資料呀
咁都二萬幾人讚 啲人平時睇開屎?
咁間野真係接近咩人都簽
有好多二打六 好多連見都未見過
我由頭到尾係討論緊覺得一日洗八千幾蚊唔誇張

得啦得啦
你覺得係就係啦

你根本就係咬住自己睇到嘅野做point
完全無睇到有其他因素
咁樣討論落去完全無意思

其他位你根本搏唔到
死雞撐飯蓋
永遠得「我由頭到尾係討論緊覺得一日洗八千幾蚊唔誇張」
台灣美妝界有個問題係
依加好多台灣youtuber都會
小紅書開箱/ 跟風
然後成日介紹中國品牌產品
仲要講點好用 佢哋真係唔抗拒文化入侵
個妝化(定p)到紙紥公仔咁
對鞋九唔搭八
個pose粗粗魯魯 同旗袍完全唔襯
真係由頭到腳都錯撚晒
2019年前香港人都唔抗拒返大陸(包括我自己)

大家經歷嘅嘢唔同 冇辦法
點解佢會揀整鞋依個動作相 post IG
著住旗袍但勁唔優雅

大陸踎
懷疑佢個鼻豬膽 所以先顯得五官好扁
客觀講自己意見都叫死雞撐飯蓋

其實上面位絲打都老屈
頭先覆佢嗰陣未睇條片,後尾先睇

人地明明話餐飯抵食講咗好多原因
佢就話人係單單因為餐飯食完無油煙味而覺得抵食
仲要原來係兩個人千四蚊
佢對鞋炒哂車
先不論佢套旗袍靚唔靚 人地多數著幼踭高踭鞋 佢著對秋冬款皮鞋做乜
著到好似網球場邊負責執波果啲人(蝗版)
對鞋唔係好襯件旗袍
唔怪得佢有個post個caption係2024 better me
隱隱約約feel到分開左
哇屌 好恐怖
冇頸既
好柒 皮笑肉不笑咁
E起棚牙以為自己笑得好燦爛 好造作
係 但大家感受唔同 都無辦法
而家睇reels 台灣d 夜市都多左勁多大陸野食
咩冰粉梅花糕嗰啲
育兒kol 勁多上淘寶買bb 衫 bb 玩具心諗你入面有咩材料都唔知 d bb 咁細就食用著勁多不明化學品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞