召喚痴線西 (252)

1001 回覆
16 Like 9 Dislike
Lm
咁我鬼知會做咩隻狗就死都去玩咩
比多啲證據先討論啦 鳩up 2句就事實咩
事實真係carmina孭住隻狗去vet po過story 你唔信咪問返carmina本人 你喺度發爛渣冇用㗎喎
發爛渣?
你下次可唔可以分段或者加返標點符號
你都幾好笑 預防走失唔識用tracker?叫我自己去外國,咁點解pumkinjenn喺香港濕鳩公園放狗都要用嘅?你又可唔可以幫佢答呀?費時佢俾人冤枉呀嘛

Eric Ko嗰啲係要教aggressive會潛在攻擊人嘅狗,而唔係帶佢行街都要用gentle leader。叫我養狗先好講嘢,得啦得啦知你日日用e collar好識養狗喇

重溫吓珍姐又放任隻狗咬其他狗又用電帶,呢位絲打咁叻記得DM教吓珍姐點養狗,睇好你呀
https://www.weekendhk.com/weekspecial/pumpkinjenn-kol-放狗-ctb084-by-1504699/
唔知有無人記得

水魚話過等自己個女小一
就唔會再post 佢個樣上網
留名等睇佢 fail
Tracker 係另一個option,用得已經唔見左隻狗。
篇文章係事實嘅話,佢係唔識教狗,但我由頭到尾只係話佢用e collar 唔代表一定係虐狗,PKJ掛住係身唔洗起哂鋼囉!你要全部野加埋一齊講,同我出發點都唔同,無野好討論。
仲有gentle leader 係lead個頭,唔會防到aggressive嘅狗,係行街用,頂到盡唔比隻狗亂執野食。你要防咬用mussels啦,mussels仲有細分好多種,都係個句所有工具唔識用都係虐狗。你睇姜亨旭啦!仲虐狗啊!小心心臟負荷唔到
教人養狗呢家野緊係交比你呢啲得把口嘅道德撚啦!我食花生得㗎啦!我都睇好你啊
對唔字!之後回覆加左
散左定一齊緊?
如果係有咗,舊年年尾求,宜家都4月啦,應該好大個肚架啦,似係飽得濟多啲
我都覺,之前唔知喺邊個po睇過佢老公生意好似出咗啲問題,唔知係咪因為咁所以變得低調咗
佢係本身屋企有錢定係因為老公?
佢老公之前好似係妨礙司法公正比人拉過返警署
唔知有冇事但自此之後低調咗勁多
如果假波珍係無電狗
我就唔信佢唔澄清啦
正常比人屈 點都會ig story出個post
佢根本就係想冷處理 等大家忘記件事

同埋外國非常普遍
唔代表放係香港
因為唔係個個香港人會合理地使用

你唔會電擊隻狗
唔代表假波珍 唔會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞